Gündem Kertenkele 27. son bölümünde Ziya Hoca kıskıvrak yakalandı - izle

Kertenkele 27. son bölümünde Ziya Hoca kıskıvrak yakalandı - izle

03.05.2015 - 08:36 | Son Güncellenme:

Kertenkele bu hafta yine bomba gibi bir bölümle seyircinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Kertenkele 27. son bölüm dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu son bölümü ve nefes kesen sahneleriyle birkez daha izleyiciyi ekrana kilitleyen Kertenkele dizisi yine gündeme bomba gibi düştü. Kertenkele son bölümünde bir gece kulübünde geçen bir olaya karışan Ziya Hoca kıskıvrak yakalanır. Ayrıntılar haberimizde.

Kertenkele 27. son bölümünde Ziya Hoca kıskıvrak yakalandı - izle

ATV'de yayınlanan, başrollerinnde Timur Acar ve Sera Tokdemir yer aldığı, 'Kertenkele' dizisinde yine sular durulmuyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kertenkele son bölümünde neler olduğunu merak edenler ayrıntıları haberimizde bulabilirler.

Haberin Devamı

KERTENKELE 27. BÖLÜM ÖZETİ

Sahte evlilik yaptığı adamın Kertenkele olduğunu öğrenen Zehra, Kertenkele'yi ele verecek mi? Kertenkele kardeşinin kimliğini öğrenmemesi için tüm riskleri göze almıştır. Yeni kavuştuğu kardeşinden ayrılmamak için her şeyi yapmayı göze alan Kertenkele, Zehra'yı ikna edebilecek mi? Öte yandan her geçen gün Levent'e daha çok bağlanan Selin, Levent'e karşı duyduğu kıskançlık hissine direnmek için kendiyle adeta savaşmaktadır. Levent ve Selin arasındaki ilişkinin ilerlediğini gören Kenan ise çılgına dönmüştür. Diğer tarafta Şevket, başına açtığı iş yüzünden arkadaşından özür üstüne özür diler. Ama Kertenkele, Şevket'le bağlarını koparır. Arkadaşlıkları bitmiştir. Ünsal komiserin amansız takibi ve Zehra'nın onu her an ele vermesi baskısı arasında sıkışıp kalan Kertenkele, polis tarafından bir gece kulübünde sıkıştırılır. Kertenkele'nin bu sefer kaçacak yeri yoktur.

KERTENKELE 27. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE

KERTENKELE 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele, kardeşi Betül'e abisi olduğunu açıklamıştır. Ama şimdi onları takip eden Kenan'ı atlatmak zorundadırlar. Zehra ise hastanede dedesinden gelecek haberleri beklemektedir. Kertenkele'nin hem kardeşini Kenan'dan koruması, hem de Zehra'ya bu zor gününde destek olması gerekmektedir. Kertenkele kardeşi ile doya doya hasret giderirken, Zehra'nın Ziya Hoca'nın Kertenkele olduğundan kuşkulanmasını gerektirecek bir olaylar zinciri gerçekleşir. Öte yandan Levent'e karşı bir şeyler hissettiğini fark eden Selin, duygularına karşı koymaya çalışır ama her defasında Levent'e karşı daha güçlü duygular beslemeye başlar. Kertenkele'nin Semih'i kardeşinden uzak tutmak için verdiği mücadele de sürmektedir, fakat Semih'in Betül'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Şevket'in kumar merakı ise Kertenkele'nin başını bu sefer telafi edilmeyecek şekilde bir belanın içine sokar. Kertenkele hırsızlık yapmak zorunda kalır. Zehra, Kertenkele'nin peşindedir

Kertenkele, hırsızlık yaptığı yerde Zehra'yı karşısında görünce şaşkına döner. Zehra bu bölümde Kertenkele hakkında artık herşeyi öğrenmiştir...

KERTENKELE 25. BÖLÜM ÖZETİ

Zehra'ya Kara Faruk olduğunu söyleyen Kertenkele, Zehra'yı kendine âşık edeceğine dair yemin etmiştir. Öte yandan Kenan, Betül'ün Kertenkele'nin kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Öfkeden deliye dönen Kenan, Betül'ün peşine düşecektir. Semih, Betül'ün ilgisini çekmeye çalışırken Kertenkele buna engel olmaya kararlıdır. Selin'e karşı duygularını ilan eden Levent ise sevdiği kadının eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla umutsuzluğa düşer. Ama Selin için mücadeleden vazgeçmeyecektir. Dedesine olan bağlılığıyla Kara Faruk'a duyduğu aşk arasında sıkışıp kalan Zehra kendini gece âlemlerine verir; fakat onu orada tehlikeli sürprizler beklemektedir. Öte yandan Şevket yine bir yolunu bulup herkesin başını belaya sokmuştur.

Yazarlar