Gündem Kertenkele 37. bölüm neden yayınlanmadı?

Kertenkele 37. bölüm neden yayınlanmadı?

10.10.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

ATV'nin eğlenceli dizisi Kertenkele bu akşam 37. bölümü ile izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak Kertenkele yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Kertenkele 37. bölüm neden yayınlanmadı? Ayrıntılar haberimizde...

Kertenkele 37. bölüm neden yayınlanmadı

Cumartesi akşamı yayınlanması beklenen Kertenkele dizisi yeni bölümü yaşanan terör olayları nedeniyle ertelendi. Yaşanan terör olaylarından sonra Kertenkele dizisinin 37. bölümünün yayını ertelendi.

Ankara'da yaşanan ve Türkiye'yi derinden sarsan terör eylemi neticesinde, Cumartesi akşamı 37. bölümü yayınlanması planlanan Kertenkele dizisi ertelenerek yerine "Çanakkale 1915" filmi yayınlandı.

Haberin Devamı

Kertenkele'nin kapısına dayanan Zehra hiç ummadığı bir durumla karşılaşacak ve bunun sonucunda Zehra ile Melis arasında ipler kopma noktasına gelecektir. Zehra'dan hayatının en onur kırıcı sözlerini duyan Melis için bundan sonra artık her şey çok farklı olacaktır. Zehra ummadığı bir durumla karşı karşıya kalacak. Semih'in kardeşi ise Kertenkele'nin okulunda..Kertenkele 37. bölüm detayları haberimizde.

Her şeyden habersiz öğretmenliğe devam eden Kertenkele ile onu Ahmet Şimşek sanan haylaz öğrencileri arasındaki maceralar devam etmektedir. Şevket'in Kertenkele'den habersiz kolejdeki kantinin işletmesine talip olması ve Semih'in kız kardeşini Kertenkele'nin okuluna kaydetmesi işleri daha da karmaşık bir hale sokacaktır.

Haberin Devamı

Melis'in herkesten gizlediği Kertenkele ile Melis arasındaki arkadaşlık ilerlemektedir. Kertenkele iki farklı insan olarak tanındığının farkında olarak kim olduğuna dair soru işaretleri ile boğuşurken kendisini Zehra'nın yaşadığı malikânenin kapısında bulacaktır...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele son bölümünde; Kertenkele'yi gören Zehra şoktaydı. Her şeyden habersiz olan Kertenkele'nin tek derdi ise kendisini takip eden Ünsal'dan kurtulmaktı. Tam yakalanmak üzere iken hiç ummadığı birisi ona yardım etti. Kertenkele ile karşılaştıktan sonra travma yaşayan ve yataklara düşen Zehra ise Kertenkele'ye ulaşmak için her yolu deneyecekti.
Kendisini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Şimşek sanan Kertenkele ise her şeyden habersiz öğretmenliğe uyum sağlamaya çalışmaktaydı, fakat bu hiç de öyle kolay değildi. Kertenkele'nin uzlaşmaz tavırları başına bela açtı, okulu basmaya gelen öfkeli bir mafya babası ile karşı karşıya geldi.
Kertenkele'nin yaşadığını herkesten ve özellikle Zehra'dan gizleyen Melis ise vicdan azabı ile Zehra'ya duyduğu intikam duygusu arasında kalacaktı.