Gündem Kertenkele 43. son bölümünde aşk rüzgârları esti - İzle

Kertenkele 43. son bölümünde aşk rüzgârları esti - İzle

29.11.2015 - 08:22 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen Kertenkele dizisi son bölümünde, Aşk rüzgârları esti. Her bölümünde birbirinden ilginç hikâyelerle ekrana gelen Kertenkele 43. son bölümü ile yine nefes kesti. İşte Kertenkele dizisinin son bölümünde yaşananlar...

Kertenkele 43. son bölümünde aşk rüzgârları esti - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kertenkele 43. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Kertenkele dizisinde bu hafta yine olayların ardı arkası kesilmedi. Eğlenceli senaryosuyla dizi severlerin gönlünde taht kurmayı başaran dizinin bu hafta ekrana gelen bölümü sürprizleriyle yine izleyicilerini şaşırtmayı başardı.

KERTENKELE SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA


Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele son bölümünde, gerçek aşkın kahramanı olmaya aday fakat imkânsız bir aşk olarak görülen Zehra ile Kertenkele' nin aşkı bir kez daha alevlendi. Mahalle hayatıyla, eğlenceli karakterleriyle, aşk ve hüznün yer aldığı, hayatın içinde olan pek çok şeyi bulmanın mümkün olduğu dizide, güncel olayların komedi unsurlarıyla süslenerek ekrana gelmesinin yanı sıra, birbirinden farklı konularıyla ekranda yer alan "Kertenkele" dizisi, yeni bölümüyle romantik aşk dizilerini ve filmlerini aratmıyor.

KERTENKELE 43. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kertenkele'nin Melis'i ölümden kurtarışına şahit olan Zehra öfkeden deliye döner. Kertenkele ise Melis'in tekrar kendisine zarar vermesinden korkmaktadır. İki kadın arasında kalan Kertenkele Zehra'ya kendini affettirmeye çalışır. Ekrem, Melis'in Kertenkele'nin evinde kaldığını öğrendiğinde çılgına döner, ne pahasına olursa olsun Melis'i Kertenkele'den uzak tutacaktır.

Ünsal ise Kertenkele'nin ikiz kardeşi Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğine inanmaktadır. Bundan dolayı Kertenkele'yi suçüstü yakalamak zorunda olduğunun farkındadır. Ama gözünü o kadar karartmıştır ki, Kertenkele'yi yakalamaya çalışırken suç işler ve tutuklanır. Fakat Ünsal'ın Kertenkele'yi öldürmeden hapse girmeye niyeti yoktur. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için büyük bir plan yapar, fakat bilinmeyen bir el bu plana engel olacaktır.



OYUNCULAR:

Timur Acar
KERTENKELE-İMAM ZİYA

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.
Sera Tokdemir
ZEHRA

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.
Erdinç Gülener
KOMİSER ÜNSAL

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.
Şemsi İnkaya
EKREM BEY

İstanbul'un eski centilmen beyefendilerinden. Gayrimenkul zengini. Torunu Zehra hayatındaki en değerli insan. Ölmeden Zehra'nın mürüvvetini görmek istiyor.
Sinan Çalışkanoğlu
LEVENT

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı..
Umut Oğuz
Şevket

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.