Gündem Kertenkele dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Kertenkele dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

17.12.2015 - 10:47 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölüm sunmaya daha devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kertenkele 46. bölümden detaylar..

Kertenkele dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Kertenkele yepyeni bölümleriyle ekranları şenlendirmeye devam ediyor. ATV'nin ilgi çeken yapımı Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümü yine kahkaha dolu. İşte Kertenkele 46. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Kertenkele 46. Bölüm Fragmanı

Kertenkele 45. Bölümde neler olmuştu:

45. Bölüm Özeti

Melis'i kurtarmak için dağ evine giden Kertenkele tuzağa düşer ve tutuklanır. Fakat Kertenkele'yi yolda büyük bir sürpriz beklemektedir. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için son hamlesini yapar, ancak bu hamle hiç beklemediği bir şeyi tetikler. Bütün bunlardan habersiz olan Zehra sürekli Kertenkele'yi Melis konusunda sıkıştırmaktadır. Melis ise dedesinin Kertenkele'ye zarar vermesinden korkarak yeni kararlar alır. Melis ile Zehra arasındaki gerilim hızla tırmanmaktadır ve Zehra istemeden de olsa çok pişman olacağı bir şey yapacaktır. Kertenkelenin yüzünden yakalanıp hapishaneye atılan Ünsal ise kaçış planları yapmaya başlamıştır. Öte yandan Kertenkele'ye gizemli güç tarafından hiç beklemediği bir teklif yapılır.

Haberin Devamı

KERTENKELE 45. BÖLÜM TIKLA İZLE

Yapımcılığını Yapım Atölyesinin, yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ececan Gümeci, Selahattin Taşdöğen, Sinan Çalışkanoğlu, Gafur Uzuner, Yıldırım Memişoğlu, Cem Emüler, Emre Melemez, Fatih Doğan, Faruk Karaçay, Özden Özgürdal, Nur Tüzün, Seda Telciler, Merve Dizdar, Merve Hazer, Doğaç Yıldız, Can Güreler, Uğur Kanbay ve Şemsi İnkaya yer alıyor.