Gündem Kertenkele 56. bölümde Kertenkele kızını kurtarabilecek mi? - izle

Kertenkele 56. bölümde Kertenkele kızını kurtarabilecek mi? - izle

09.03.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi izleyicilerine yine kahkaha dolu bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarının başarılı dizisi Kertenkele yarın akşam ekrana gelecek olan bölümünde eğlenceli dakikalar yaşanacak. İşte Kertenkele 56. bölümden detaylar..

Kertenkele 56. bölümde Kertenkele kızını kurtarabilecek mi - izle

Kertenkele dizisi yine eğlenceli bir bölümle izleyenlerine geliyor. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler var? İşte Kertenkele 56. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Kertenkele 56. Bölüm Fragmanı

Kertenkele 55. Bölümde neler olmuştu:

Kertenkele'nin küçük Şeyma'nın babası olduğunu öğrenen Levent bu gerçeği herkesten saklamaktadır. Öte yandan Sokrat'ın adamları Şeyma'yı kaçırır ancak onları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kertenkele, Sokrat'ın neden küçük bir kızı kaçırdığını anlamaya çalışmaktadır. Gizem ise Hicabi'yi kendine âşık etme girişimlerine devam etmektedir, ancak her seferinde hüsrana uğramaktadır. Kara Kemal, Melis'in olumsuz tavrına rağmen genç kızın peşinden ayrılmamaktadır. İkilinin Zehra ve Kertenkele'yle yolları kesişir ve ortalık karışır. Yaşanan onca kötü şeyden sonra Zehra ve Kertenkele çok önemli bir karar alırlar.

KERTENKELE SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Haberin Devamı