Gündem Kertenkele 67. son bölüm ekrana kilitledi!

Kertenkele 67. son bölüm ekrana kilitledi!

28.05.2016 - 13:45 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisinde eğlence sürüyor. ATV'nin sevilerek takip edilen dizisi Kertenkele'nin son bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 67. bölümden fragman ve detaylar..

Kertenkele 67. son bölüm ekrana kilitledi

Kertenkele dizisi 67. son bölümüyle ekrana geldi. ATV ekranlarında beğeni ile takip edilen dizi Kertenkele heyecan dolu sahneleriyle bu akşam ekrana gelecek. Kertenkele son bölümde, Ziya, Akıncı'nın peşine düşüyor! Merakla beklenen Kertenkele 67. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili tüm gelişmeler...

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in rol aldığı dizi Kertenkele izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kertenkele dizisinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Kertenkele yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği Kertenkele'de merakla beklenen 67. bölüm fragmanı yayınlandı.

KERTENKELE 67. BÖLÜM ÖZETİ

Hicabi, Gizem'i kaçırdıktan sonra Baba Kadir ve Kertenkele peşine düşmüştür.Başlarına hiç beklenmedik şeyler gelir.Zehra'nın baskısıyla Kertenkele en sonunda Bahar'ı malikâneden göndermeye karar vermiştir.Bıçkın Adnan kılığındaki Melis ise sonunda Baba Kadir'le yüz yüze konuşmaya karar verir.Öte yandan Kertenkele, Baba Kadir'den kendisini aklayacak kayıtları almak için, Şevket'in de içinde bulunduğu bir plan yapar.Fakat Baba Kadir'in kaydı Kertenkele'ye kaptırmaya hiç niyeti yoktur.Kertenkele bunun farkına vardığında son kozunu oynamaya karar verir.

Haberin Devamı

KERTENKELE 67. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE 66. Bölümde neler olmuştu

Ziya, Akıncı'nın peşine düşüyor!

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE 67. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Haberin Devamı

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğdu. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Haberin Devamı

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar verdi.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 6. Hafta üçüncü olarak elendi. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

Haberin Devamı

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.

Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Turabi Çamkıran,"Kertenkele" adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olarak; Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner ile birlikte oynamaya başladı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2016 - Kertenkele (Kara Kemal) (Tv Dizisi)

2014 - Sabit Kanca 2 (Sinema Filmi)(Turabi)