Gündem Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

29.11.2016 - 10:54 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kertenkele 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinde bu hafta bütün ilginin Murat komiser'in üzerinde olmasından rahatsızlanan Yılmaz, Emniyet'de yeni görevin kendisine verilmesiyle şaşkına dönecektir. Kertenkele 82. yeni bölüm fragmanı ile 3 Aralık Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

Kertenkele Yeniden Doğuş 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinde bu hafta Yılmaz, Murat Komiser'i kıskanır. Bütün görevleri ve ilgiyi Murat'ın almasından rahatsız olan Yılmaz emniyet'deki yeni görevin kendisine verilmesiyle şaşkına dönecektir.

Haberin Devamı

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 82. yeni bölüm fragmanı ile 3 Aralık Cumartesi saat 20:00'da ekrana geliyor.

KERTENKELE GENEL HİKAYE

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 82. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE BAŞROL OYUNCULARI

Ahmet Kayakesen(Murat Komiser)

İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Haberin Devamı

Asena Tuğal(Zeynep Şanlı)

Kedi kız İstanbul'un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra'yı öldüren Ejder'den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız'ı tutmuştur. Kedi kız'ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.

Yazarlar