Gündem Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile ekrana geliyor!

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile ekrana geliyor!

31.12.2016 - 13:14 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile ekrana geliyor. Ekranların fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de engelli vatandaşlarımız hayalleri için yarışıyor. Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı özel programı ile yarın akşam ATV ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile ekrana geliyor

Selçuk Yöntem'in sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı özel programında engelli vatandaşlarımız hayalleri için yarışıyor.

Haberin Devamı

OĞUZ KASAR & YAĞIZ KASAR

Manisa Celal Bayar Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü’nde okuyorlar. Küçük yaşlarından beri futbolla ilgileniyorlar. Şu an amatör bir kulüpte futbol oynayan ikizlerin hedefi son soruya kadar ilerleyebilmek. 1994 senesinde babalarını kaybedince evin geçimine yardımcı olmaya başlayan Oğuz ve Yağız kardeşler yarışma boyunca sempatik tavırları ve keyifli sohbetleriyle stüdyodaki izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

ASLI TÜMER

18 yaşında ve lise son sınıf öğrencisi olan Aslı üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Yarışmanın sıkı bir takipçisi olan Aslı, kendi engelleri yüzünden asla hayallerinden vazgeçmediğini, bu yarışmaya katılarak diğer engelli kişilere de cesaret vermek istediğini söyledi. Aslı, kazanacağı ödülü de bir hayalini gerçekleştirmek için kullanmak istiyor. Kendi hayatını kaleme almak isteyen Aslı, engelli kişilerin hikayelerinin genellikle aileleri tarafından anlatıldığını ancak bu sefer kendi yaşadıklarını kendi kaleme almak istediğini söyledi. Stüdyodaki tüm seyircileri büyüleyen Aslı bakalım kaç paralık bir ödülle stüdyodan ayrılacak?