Ege Kim olursa olsun adaletli davransın

Kim olursa olsun adaletli davransın

19.07.2018 - 22:19 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ziyareti yapan yörük dernekleri, desteklerini açıkladı; “Sizi yeniden başkan olarak görmek istiyoruz” dedi. Kocaoğlu da, “N’olur bilemem ama başkan olan, herkese eşit davranmalı” diye konuştu

Kim olursa olsun adaletli davransın

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki yörük dernekleri temsilcileri ile Bayraklı muhtarlarını makamında ağırladı. Dernek temsilcileri Başkan Kocaoğlu’na bölgelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti, kendisini yerel seçimlerde yeniden aday olarak görmek istediklerini dile getirdi.. Kocaoğlu’nun başına kalpak takıp, omuzlarına da üzerinde isminin işlendiği yağlık bağlayan Yörükler, “Şimdi sen de bizim gibi yörük oldun başkanım” dedi.

Haberin Devamı


Bayraklı Onur Mahallesi Muhtarı Hasan Aydemir, Yamanlar Mahallesi Muhtarı Kemal Aydın, Doğançay Mahallesi Muhtarı Halil Vural ve Emek Mahallesi Muhtarı Habip Obay da tamamlanan asfalt, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları ile Doğançay-Onur Mahallesi arasında yapılan araç köprüsü için teşekkür etti, plaket sundu.

Benim için büyük onur

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bu güzel kentte başkanlık yapmak yapmak, tarihe geçmek, benim ve ailem için başlı başına büyük bir onur. Bundan sonra şartlar ne getirir, ne götürür, bilemem ama, bildiğim bir şey var. O da kim olursa olsun, belediye başkanın adaletli davranması ve herkesin hakkını korumasıdır” şeklinde konuştu.