Gündem Kiralık Aşk 1. bölüm ile nefes kesti-izle

Kiralık Aşk 1. bölüm ile nefes kesti-izle

19.06.2015 - 10:16 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk dizisi dün akşam Star Tv'de başladı. Kiralık Aşk 1. bölümde neler oldu? Yaz dizileri arasında başarılı olmayı hedefleyen Kiralık Aşk dizisi 1. bölüm ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Kiralık Aşk 1. bölüm ile nefes kesti-izle

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Defne ve Ömer’in Aşk oyunu!

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir.

Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır.

Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 19 Haziran Cuma

Yayın Saati: 20.30

OYUNCU KADROSU

Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles

Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.

Yapım: Ortaks Yapım

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Senaryo: Meriç Acemi