Gündem Kiralık Aşk 15. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Kiralık Aşk 15. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

24.09.2015 - 10:28 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 15. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde neler olacak? Defne ve Ömer arasındaki ilişkide dönüm noktası...Defne her şeyi anlatacak. Kiralık Aşk 15. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Kiralık Aşk 15. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

Ekranların romantik komedi dizisi Kiralık Aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kiralık Aşk dizisi 15. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Bayram nedeniyle bir hatfa ertelenen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü ile 2 Ekim Cuma akşamı Star Tv'de kaldığı yerden devam edecek...

Haberin Devamı

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, yeni bölüm için heyecan dorukta....

KİRALIK AŞK 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İŞTE KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR!

Kiralık Aşk 14. Bölümü'nde;

Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyor. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine. Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.

İsmail, kendini Yasemin’in çekim alanına girmiş halde buluyor. Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail’in aklını başından alıyor.

Haberin Devamı

Neriman, Ömer’le Defne’nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyor. Aramadığı yer kalmıyor ancak bir türlü bulamıyor! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarpıyor.

KİRALIK AŞK'TA SÜRPRİZ İSİM

Star TV ekranlarının rekortmen dizisi Kiralık Aşk Hande Doğandemir transferi ile yine gündemde. Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı parlayan Hande Doğandemir, Kiralık Aşk'ın Sude'si olacak. Hande Doğandemir Kiralık Aşk'ta Elçin Sangu ve Barış Arduç ile birlikte rol alacak.

Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter gibi isimlerin rol aldığı Kiralık Aşk'ta, Necmi ve Neriman'ın ortada olmayan kızları Sude yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Sude karakterini Hande Doğandemir canlandıracak.

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk son bölümü izleyciyi ekrana kilitledi. Eğlenceli senaryosu ve dinamik...

Kiralık Aşk Sude rolünü oynayacak ismin son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Selin Şekerci olduğu iddia edilse de, yapım şirketi Hande Doğandemir ile anlaştı.

Güneşi Beklerken dizisinden sonra Racon dizisi ile ekrana gelen Hande Doğandemir, dizisinin yayından kaldırılması ile sıkıntılı günler yaşamıştı. Hande Doğandemir ve Barış Arduç, Racon dizisinde birlikte rol almışlardı.

Haberin Devamı

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Hande Doğandemir 22 Kasım 1985 Ankara doğumlu. Henüz ortaokul yıllarındayken Fransızca dil eğitimi almaya başladı. Fransızca eğitimi lise yıllarına kadar devam etti. Üniversiteyi Ankara’da sosyoloji bölümünden mezun olarak tamamladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra oyunculuk kursu almaya başladı. Bir süre kamera arkasında işi öğrenebilmek için stajyerlik yaptı.