Gündem Kiralık Aşk 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Kiralık Aşk 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

07.10.2015 - 10:31 | Son Güncellenme:

Ömer, Defne'yi yanında istemiyor mu? Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık aşk 16. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte yeni bölümdeki sürpriz gelişmeler..

Kiralık Aşk 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

“Kiralık Aşk” bu hafta da rakiplerini geçerek zirvedeki yerini korudu.

Haberin Devamı

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, on beş bölümü ratinglerde birinci olarak geride bıraktı.

Yeni sezonda çok daha güzel hikayelerle izleyicisi ile buluşacak olan Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 8,81 reyting, yüzde 23,83 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9,02 reyting ve yüzde 23,9 izlenme payı alarak yine birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,23 reyting ve yüzde 23,97 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Sosyal medyada hashtagleri büyük ilgi gören ve dizi yayınlanmadan Türkiye ve dünya trendl listesinin en üstüne yerleşen diziye Cuma akşamları yaklaşık 75.000 kadar tweet atılıyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kiralık Aşk’ın dün ekrana gelen yeni bölümü Somera ölçümlerine göre sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oldu.

Kiralık Aşk, her Cuma 20:00’de STAR’da!

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk onları yeniden bağlayacak mı?

Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman’ın oyunundan ancak böyle sıyrılabilir.

Ömer’in kalbi paramparça, aklı sorularla dolu. Birlikte bu açmazdan çıkabilecekler mi? Yeniden birlikte olmanın yolunu bulabilecekler mi? Defne, Ömer’in peşinde. Eninde sonunda kendisini dinlemeye ikna edecek.

Bu arada Deniz geliyor. Hem de gümbür gümbür! Büyük bir savaş başlayacak! Sinan’ın, Yasemin’in, Necmi’nin ve en önemlisi Defne’nin tarafını seçmesi lazım.

Sude ise gelişiyle bütün dinamikleri alt üst ediyor. Arkasında sırlarla, sorulacak hesaplarla çıkıp geliyor. İsmail’in Yasemin’le ilişkisi, şok bir gelişmeyle birden bire yön değiştiriyor. Yasemin, İsmail’i çok ama çok şaşırtıyor.

Defne Ömer’siz, Ömer Defne’siz yapamıyor. Aşk, onları yeniden bağlayacak ama nasıl?