Gündem Kiralık Aşk 3. bölümde romantik dakikalar!-izle

Kiralık Aşk 3. bölümde romantik dakikalar!-izle

03.07.2015 - 12:07 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin yeni dizisi Kiralık Aşk 3. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Reytinglerde büyük bir başarı yakalayan Kiralık Aşk dizisi fenomen olma yolunda ilerliyor. Peki Kiralık Aşk son bölümde neler oldu? İşte son bölüm ve detaylar..

Kiralık Aşk 3. bölümde romantik dakikalar-izle

Star Tv ekranının yeni yaz dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk 3. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. İlk iki bölümü ile reyting sıralamasında büyük bir başarı yakalayan dizi fenomen olma yolunda ilerliyor. Peki yeni bölümde neler oldu? İşte 3. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kiralık Aşk’ta İşler Karışıyor!

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar. Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir.

KİRALIK AŞK 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir.

Kiralık Aşk, heyecan ve eğlenceli dolu yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da!

Yayın Günü: 3 Temmuz Cuma

Haberin Devamı

Yayın Saati: 20.30

Son Bölümde Neler Oldu?

Defne'nin ilk sınavı

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye akıl verir. Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır.

İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.

Genel Hikaye
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır.
Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.
Oyuncu Kadrosu
Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.
Yapım: Ortaks Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Meriç Acemi