Gündem Kiralık Aşk dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

25.01.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisinde bu hafta heyecan dorukta. Ömer, Defne ile ilgili gerçekleri öğrenecek mi? Kiralık Aşk 31. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde..

Kiralık Aşk dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların renkli dizisi Kiralık Aşk yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren Kiralık Aşk yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kiralık Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümü ile 29 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da.

Haberin Devamı


KİRALIK AŞK 31. BÖLÜM FRAGMANI


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

En ihtiyaç duydukları anda yolları kesişen Ömer ve Defne, tam da başlarına düşen bu aşk yıldızının altında geçmişe gidiyor. Onları bugüne taşıyan kendi hikayelerinde, izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Herkesin kendi savaşına tanık olacağımız bu büyülü geçmiş masalında neler yaşacak? Ömer ve Defne, aşkın tarihini yazmak için bir araya geliyor.

Barış Arduç'tan hayranlarına mesaj var!

‘HAFTAYA BOMBA GİBİ DÖNÜYORUM’

Star’da her Cuma ekrana gelen, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizinin dün akşamki bölümünde, rahatsızlığı sebebiyle dizide oynayamayan Barış Arduç ile (Ömer) digital ortamda bağlantı yapıldı.

Yakışıklı oyuncu hayranlarına iyi olduğunun ve haftaya dizide olacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Aynı anda Star TV ve Kiralık Aşk’ın resmi sosyal medya hesaplarından da yayınlanan video büyük ilgi gördü, sadece Cuma gününe özel paylaşılan #seninleyizBarışArduç isimli etikete 150 bin tweet atıldı.

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.