Gündem Kiralık Aşk 33. bölüm son bölümde sürpiz! - izle

Kiralık Aşk 33. bölüm son bölümde sürpiz! - izle

11.02.2016 - 15:14 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 33. son bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Ömer ve Defne ilişkisinde son durum ne oldu? Passionis'teki işler karıştı. Kiralık Aşk son bölüm ve merak edilenler haberimizde.

Kiralık Aşk 33. bölüm son bölümde sürpiz - izle

Kiralık Aşk 33. son bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde heyecan doruktaydı. Passionis'te işler yoluna girecek mi merak konusu oldu. Defne ve Ömer arasında yaşananlar seyirciyi heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer'in zor kararı!

Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Passionis'i kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Aşkı mı seçecek yoksa işi mi?

Aynı çatı altında kalan Ömer ve Defne'nin arasındaki kıvılcım ise git gide büyüyor.

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Passionis'e geri dönen Ömer’i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer’i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi?

Yasemin’in Passionis’le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir?

Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek? Sude’nin Kiralık Aşk’la ilgili büyük planı ne? Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma Star’da.

Yazarlar