Gündem Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

28.03.2016 - 09:01 | Son Güncellenme:

Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri Reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 40. yeni bölümü ile 1 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kısa sürede cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Kiralık Aşk'ın son bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları geldi. Adeta Türk filmi tadındaki senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ta bu hafta yine romantizm dorukta! Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıktı. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğrendi.

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Kiralık Aşk son bölümü ile A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,63 reyting ve yüzde 19,25 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,56 reyting ve yüzde 17,56 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk sosyal medyada da zirveyi bırakmadı. Somera analizine göre dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu!

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

KİRALIK AŞK 39. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.