Gündem Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.04.2016 - 10:10 | Son Güncellenme:

Star TV'de romantik aşk sahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisinde yeni bir aşk doğuyor. Ömer ile Defne'nin aşk macerası uzun süredir konuşulurken, Kiralık Aşk'ta şimdi ise Yasemin ile Sinan'ın yeni aşkları dizi severleri heyecanlandırdı. Son bölümü ile geçtiğimiz cuma akşamı ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi, 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 40.bölümü ile ekranlara geldi. Kiralık Aşk'ın 40.bölümüne romantik sahneleriyle bu hafta gündeme bomba gibi düştü. Şimdi ise Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizden takip edebilirsiniz...

Henüz ekrana gelmeyen Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı, dizinin resmi sitesi üzerinden yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 41. yeni bölümü ile 8 Nisan 2016 Cuma akşamı Star'da.

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı


KİRALIK AŞK'IN YASEMİN'DEN FLAŞ KARAR!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın Yasemin'inden flaş karar! Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk kalbini ünlü bir reklamcıya kaptırdı. Yıldırım aşkına tutulan güzel oyuncu mayıs ayında yeniden nikâh masasına oturacak. Sinem Öztürk, Kiralık Aşk tatile girdiği zaman nikah masasına oturacak.

Güzel oyuncu Sinem Öztürk yeniden nikâh masasına oturacak. Rol aldığı dizide çalışırken tanıştığı görüntü yönetmeni Bekir Toplar'dan bir ay önce ayrılan Sinem Öztürk, yıldırım aşkına tutuldu. Ayrıldıktan bir hafta sonra ünlü bir reklamcıya âşık olan güzel oyuncu, üç gün içinde evlilik kararı aldı.

MAYISTA DÜĞÜN VAR

Nikah için gün almaya çalışan çift, dizilerin tatile girdiği mayıs sonunda karar kıldı. Bugüne kadar iki kez evlenen oyuncu daha önce verdiği röportajda evlilikle ilgili, "Sadece evlenmiş olmak veya çocuk için asla evlenmem. Mantık evliliğine çok karşıyım. Aşk evliliği olmalı." demişti.

Haberin Devamı

Sinem Öztürk kimdir?

Tam ismi ile Gözde Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü okudu. Toplamda 26 kısa metrajlı film, 8 kısa filmde oynadı. Şu an Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırıyor.

KİRALIK AŞK 40. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 40. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin bir sahnesinde yer alan Elçin Sangu'nun Beşiktaş Marşı söylemesi izleyenlere hoşça dakikalar yaşattı. Arabanın gazına Beşiktaş aşkıyla basılan sahne izleyenleri güldürdü. Elçin Sangu siyah beyazlı taraftarların büyük sempatisini kazandı.

İşte o sahne...

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor? soruların yanıtı Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK İDDİASINA YANIT

Kiralık Aşk’ın güzel yıldızı Elçin Sangu, moderatörlüğünü Tanem Sivar’ın üstlendiği basın toplantısında “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı iddialarına da yanıt verdi. “Öyle bir şey yok, senaryo ne zaman biterse o zaman bırakırım. Çıkan tükenmişlik sendromu haberleri de asılsız.”

Oyuncular

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat

KİRALIK AŞK OYUNCUSU ELİFCAN ONGURLAR İLE KEYİFLİ BİR RÖPORTAJ

Elif İpek Türer - ipek.turer@milliyet.com.tr

“Kiralık Aşk” dizisine dünyaca ünlü modacı Fikret Gallo olarak dahil olan Elifcan Ongurlar “Çok severim kendimi izlemeyi ve izlenmesi gerektiğine inanıyorum. Kendi gelişimini de görmek açısından kendisini izlemesi lazım insanın” diyor

Haberin Devamı

Oyunculuğa 17 yaşındayken rol aldığı “Ateşin Düştüğü Yer” filmiyle başladı Elifcan Ongurlar. dizilere geçişi ise “Bende her zaman ayrı bir yeri olacak” dediği, hatta “Bazen onu bir kenara koyup bakmaya çalışıyorum senaryolara” dediği “Kayıp Şehir”le oldu. Şimdi ise dünyaca ünlü modacı Fikret Gallo olarak “Kiralık aşk”a hızlı bir giriş yaptı. Ben de merak edileni sorup “Ara bozacak mısınız?” dedim, “Fikret iyilikle yaklaşan, kötülük barındırmayan biri. Bir entrika yapmaz diye düşünüyorum ama bilemem tabii” dedi.

- Diğer canlandırdığınız rollerden farklı biri Gallo. Bu da etken oldu mu kabul etmenizde?

Gallo dünyaca ünlü bir modacı. Kendine has bir tarzı olan, maskülen, ününü göstermeyi sevmeyen, herkesin hayran olduğu bir kadın. Benim bu işi seçmemdeki en büyük neden buydu. Sürekli benzer roller denk geldiği için hem kendi oyunculuğuma bir şey katmak hem farklı birisini canlandırmak istediğim için direkt tamam dedim.

“Ahmet Mekin insana ciddi derecede bir şeyler katan biri”

- “Kiralık Aşk”ın farklı bir fan kitlesi var. Defne-Ömer çiftine aşırı bağlılar. Gallo aslında iyi niyetli gibi ama yine de tepkiler geliyor mu?

Girdiğim andan beri şunu anladım: “Herhalde 75 yaşında da birisi gelse aynı şeyleri söyleyeceklerdi.” Çok tatlılar, herkesi çok motive ediyor bu durum ama bir şeyin bu kadar çok fanatiği olmayı sevmiyorum ben. İşin içine bu kadar çok girmemek, gerçek hayatla diziyi karıştırmamak lazım. Biraz sıkıntılar çektim, ilk girdiğim bölümden sonra ciddi derecede tepki aldım ama karakterim tanındıkça biraz daha azaldı. Güzel şeyler söyleyenler de oldu.

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

- Oyunculuk ilk ne zaman aklınıza düştü?

Hiç hatırlamıyorum. Kendimi bildim bileli, kendi fikirlerimi ifade etmeye başladığımdan beri hep oyuncu olmak istediğimi söylermişim. Ortaokulda bana başka meslekleri de tanıtmaya çalıştılar, aynı zamanda da Tenis oynuyorum zaten profesyonel olarak. Ama benim tenis oynamamda ve milli takıma kadar yükselmemdeki amaç şuydu; yurt dışında oyunculuk okumak istiyordum. “Milli tenisçi bursuyla giderim ve okurum” mantığıyla devam etti uzun yıllar. Çok sevdiğim de bir spor ama hiçbir zaman “Ben tenisçi mi olsam?” demedim. O yüzden ne olursa olsun, önüme ne gelirse gelsin, hiçbir zaman oyunculuktan vazgeçmedim.

- Şimdiye kadar çok başarılı isimlerle oynadınız. Ahmet Mekin, Altan Erkekli, Nazan Kesal... Öğrendiğiniz en önemli şey neydi?

Hepsinden ayrı ayrı çok şey öğrendim. Ve aslında hiçbiri bana bir şey öğretmek amaçlı bir şey yapmadı. O kadar tatlı ve iyi insanlarla çalıştım ki hani dursalar bile bir şey kapıyordum. En çok bir şeyler öğrendiğim insan da Ahmet Mekin olmuştur. Hani oturalım, sabaha kadar anlatsın... Hakikaten çok ciddi derecede insana bir şeyler katan biri. Dizide ayrı bir şey öğreniyorsun, dışarı çıkıyorsun ayrı bir şey öğreniyorsun. Ahmet abi herhalde bu isimler içerisinde “iyi ki, iyi ki” dediğim ilk insandır.

“Çok kokoş değilimdir”

- İzmirlisiniz. Aileniz hâlâ orada mı? Gidip gelmek zor oluyor mu?

Ailem İzmir’de ama biz bunu uzun yıllar önce aştık çünkü tenis turnuvalarında çok gittim geldim İstanbul’a. Ama tek sıkıntı anneannemle dedeme çok bağlıyımdır, aşkımdır onlar benim, bir tek onları çok özlüyorum. Beni en zorlayan şey bu.

- Boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz?

Tenis oynamaya, arkadaşlarıma vakit ayırmaya çalışıyorum. Çünkü şey noktası çok tatlı değil; çok çalışıyoruz ve hiçbir şeye vakit bulamıyoruz. Mutlaka vakit bulunur ben ona inanıyorum. Ayrıca tiyatroya, sinemaya gitmeye çalışıyorum.

- Gallo çok iyi bir modacı, sizin modayla ilişkiniz nedir?

Alışverişi çok seviyorum, özellikle takı ve ayakkabı en çok para harcadığım, annemin kızdığı şeyler. Dikkat etmeye çalışırım, zevkliyimdir de. Esas annemin çok yeteneği var bu konuda, yönlendirilseymiş iyi bir modacı olurmuş. Hatta “Şu anda Fikret Gallo sendin herhalde” derim hep.

- Genelde ne tarz giyinirsiniz?

Çok kokoş değilimdir. Gallo’nun o tatlı maskülenliği bende de vardır. O anki ruh halimle de bağlantılı aslında. Bir de ne kadar sade de olsa yaptığın küçük dokunuşların tatlı olduğuna inanıyorum. O yüzden ayakkabısıdır, kemeridir, takısıdır onlara özen gösteriyorum. Sadelik ve doğallığı çok seviyorum, bence en güzeli o.

“Daha dişi bir rol isterim”

- Özellikle oynamak istediğiniz bir karakter var mı?

Öyle düşündüğüm, bunları oynamak istiyorum dediğim bir rol yok ama illa bir şey söylemem gerekirse biraz daha dişi rolleri oynamak isterim.

- Dizi izler misiniz? “Kiralık Aşk”a girmeden önce diziyi izliyor muydunuz mesela?

Çok sıkı bir takipçisi değildim ama biliyordum. Diğer dizilere de vakit buldukça bakıyorum. Zaten hiç izlemiyorum demek yanlış bence, doğru bulmuyorum, ayrıca inanmıyorum da. Bu işi yapıyorsan biliyorsundur, bakıyorsundur ve izliyorsundur.

- Kendinizi izler misiniz?

Çok severim kendimi izlemeyi ve izlenmesi gerektiğine inanıyorum. Kendi gelişimini de görmek açısından kendisini izlemesi lazım insanın.

- Bazılarında bakamam ben durumu var ya...

O zaman bence memur olabilir o. Öyle bir şey yok.