Gündem Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

25.04.2016 - 12:57 | Son Güncellenme:

Ekranların romantik dizisi Kiralık Aşk yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler yaşanacak. İşte Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler...

Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kiralık Aşk 44. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk dizisinin 44. yeni bölümünde Ömer ve Defne’nin aşk dolu görüntüleri gündeme bomba gibi düşecek. İşte Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler...

Haberin Devamı

Ortaks Yapımın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren Kiralık Aşk dizisi 44. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisi 44. yeni bölümü ile 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 43. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 43. son bölümünde açık havada bahar temalı katalog çekimi vardı. İşler birbirine girdi. Sinan ile Ömer’in kavgası git gide büyüyor. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalıştı. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı oldu.

Haberin Devamı

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karıştı.

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaştılar. Hem de Ömer’in evinde.

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlattı. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpıldı.

KİRALIK AŞK DİZİ KADROSU

Elçin Sangu - Defne
Barış Arduç - Ömer
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Ülgen - Necmi
Ferdi Merter - Hulusi
Melisa Giz Cengiz - Esra
Hikmet Körmükçü - Türkan
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan
Onur Büyüktopçu - Koray
Osman Akça - Serdar
Ender Sakallı - Vedat