Gündem Kiralık Aşk 46. son bölümle Ömer gerçeği öğrendi mi?

Kiralık Aşk 46. son bölümle Ömer gerçeği öğrendi mi?

13.05.2016 - 11:57 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk yine izleyenlerini ekran başına kilitledi. Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın'ın yapımcısı Müge Turalı'nın kurduğu Ortaks Yapım'ın üstlendiği Kiralık Aşk 46. son bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu dizinin 46. son bölüm fragmanında Ömer'in tüm gerçekleri öğrendiğini düşünen Defne zor durumdaydı. İşte Kiralık Aşk 46. son bölümü ve detayları...

Kiralık Aşk 46. son bölümle Ömer gerçeği öğrendi mi

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, ve zirvedeki yerini koruyan Kiralık Aşk dizisi 46. bölümü ile Cuma akşamı yayınlandı. Hafta içinde izleyiciyle buluşan Kiralık Aşk 46.son bölümü nefes kesti.Dizide Defne ile Ömer yeni bir macerayla karşı karşıya geldi. Ömer'in tüm gerçekleri öğrendiğini düşünen Defne, bu hafta neler yaptı? sorusu son bölümde yanıt buldu...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fikret'in mektubu Ömer'e ulaşıyor!

Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...

Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba?

Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..

Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 46. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı. Yasemin Passionis’e döndü. Artık Sinan’la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan’ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan’ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini Deniz’le geçirmeye başlar. Bu ikili acaba neler yapacak?

Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!...

Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

KİRALIK AŞK DİZİSİ İLK NE ZAMAN BAŞLADI?

2015 Haziran’da Star ekranlarında başlayan “Kiralık Aşk” kısa sürede zirveye yerleşti. 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı Pak’nın yeni şirketi Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Dizinin konusu;

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir.

Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

7 den 77 ye herkesin gönlünde taht kuran Kiralık Aşk’ın senaryosu Meriç Acemi’ye ait. Sevilen dizi Kiralık Aşk’ ın yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş oturuyor.

Dizinin oyuncuları ise şöyle sıralanıyor: Elçin Sangu (Defne), Barış Arduç (Ömer), Sinem Öztürk (Yasemin), Salih Bademci (Sinan), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi), Melisa Şenolsun (Sude), Kerem Fırtına (İsmail), Sanem Yeles (Nihan), Onur Büyüktopçu (Koray), Osman Akça (Serdar), Melisa Giz Cengiz (Esra), İsmail Karagöz ( Şükrü), Ragıp Gülen (Zübeyir), Hande Ağaoğlu (Mine), ve Hikmet Körmükçü (Türkan), ve Ayberk Atilla (Sadri Usta) ve Ferdi Merter (Hulusi).