Gündem Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayında! - İzle

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayında! - İzle

22.05.2016 - 11:10 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanını yayınladı. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında Defne ve Ömer evlilik yolunda. İkiliyi sürpriz dakikalar bekliyor. Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayında - İzle

Kiralık Aşk, 48. bölümü ile 27 Mayıs Cuma akşamı hayranları ile buluşacak. Olayların ardı arkası kesilmeyen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Komik anları, aşk kokan sahneleriyle Ömer ve Defne arasındaki kriz çözülecek mi? sorusu Kiralık Aşk 48. yeni bölümünde yanıt bulacak...

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi Kiralık Aşk 48. yeni bölümü ile 27 Mayıs 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana gelecek.

Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği Kiralık Aşk, ekrana gelen 47.son bölümünde, Defne artık yaşananları saklamak istemedi ve Ömer'e bir mektup yazarak olanları anlattı. Diğer yandan bu durumu öğrenen Neriman ise konuya el atmakta gecikmedi. Passionis ise Ömer'in Defne'ye ev aldığı haberi ile çalkalanmaya başladı. Ayrıca Ömer'in bu hamlesi Defne'yi karışık duyguların içine itti!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 47. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer mektubu okudu mu?

Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?

Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Kiralık Aşk, sürprizlerin ardı ardına patladığı 47. Bölümü ile Star ekranlarında.

KİRALIK AŞK 47. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK'TA OYUNCU ELÇİN SANGU'NUN ROLÜ AZALTILDI!

'Kiralık Aşk' dizisiyle şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Elçin Sangu, gözünden rahatsızlanınca dizinin son bölümünde birkaç sahnede görev aldı.

SADECE BİRKAÇ SAHNEDE GÖRÜNDÜ

Kiralık Aşk yapım ekibi Elçin Sangu'yla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Elçin Sangu, dizinin son yayınlanan bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Daha önce Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk'tan ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme gelmişti. Sangu'nun dizinin son bölümünde olmayışı yeniden aynı iddiaları gündeme getirdi. Ancak Elçin Sangu'nun dizide görülmeyişinin nedeninin yaşadığı bir sağlık problemi olduğu ortaya çıktı. Kiralık Aşk dizisinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu'yla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

"GÖZÜYLE İLGİLİ RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞTİR"

Açıklamada, "Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz" denildi.

ELÇİN SANGU DAVALIK OLDU!

Son zamanların en çok konuşulan kadın oyuncularından Elçin Sangu, şimdilerde zor günler geçiriyor.

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayında - İzle

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve şöhret rüzgarını iyi değerlendirerek pahalı reklam sözleşmelerine de imza atan Elçin Sangu, şu sıralar eski menajeri Başay Okay’ın kendisi hakkında açtığı davayla uğraşıyor. Açtığı davayla ilgili konuşan Okay, “Hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık 6 senedir menajerlik yapıyorum. Hem ben, hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık” şeklinde konuştu. Elçin Sangu’nun eski menajeri Okay, güzel oyuncunun bol sıfırlı bir rakama imza attığı reklam anlaşmasından pay istediği şeklinde haber olmuştu. Eski menajer çıkan bu iddialarla ilgili olarak, “Hiçbir zaman ‘Bu kadar para istiyorum’ demedim” açıklamasını yaptı.