Gündem Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! -İzle

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! -İzle

30.05.2016 - 09:12 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Kiralık Aşk 49. eni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi sezon finali ilgili detaylar netleşti. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne -İzle

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ın sezon finali tarihi belli oldu. Star Tv'de cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi sezon finali öncesi merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk dizisi 49. yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Peki Kiralık Aşk sezon finali ne zaman?Detayları haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Melisa Şenolsun ve Levent Ülgen’in paylaştığı; yapımcılığını Ortaks Yapım’ın, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaristliğini Meriç Acemi’nin üstlendiği yapım, 24 Haziran’da ekrana gelecek olan 52. bölümüyle sezonu sonlandıracak.

Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne -İzle

Güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda kaldığı yerden devam eden Kiralık Aşk dizisi için heyecan dorukta.Kiralık Aşk dizisi son bölümünde Ömer ile Defne arasındaki buzlar eriyor.Seyircinin merakla beklediği Kiralık Aşk dizisi yeni bölümünde neler olacak? Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte gelişmeler...

Kiralık Aşk 49. Bölümü ile 3 Haziran Cuma günü saat 20.00'da Star'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı
KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK DİZİSİNDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde aylardır beklenen haber Neriman’dan geldi. Kiralık Aşk geçen bölümde Defne’nin doğum gününde ona bir sürpriz yapacağını söyleyen Ömer’in ne yapacağı merak konusu olmuştu. Son bölümünde Neriman sanırım bizlere “Düğünümüz var!” diyerek bu sürprizin ipucunu vermişti. Fragmandaki yüzük detayı da bu olasılığı güçlendiriyor. Öte yandan Ömer ile Defne teknede zaman geçiriyor ve birbirlerine samimi itiraflarda bulundu.

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne -İzle

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.

Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor? sorusu Kiralık Aşk 48. son bölümünde yanıt buldu.

Dizinin konusu şöyle;
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne -İzle


KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Haberin Devamı

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat