Gündem Kiralık Aşk 58. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kiralık Aşk 58. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

23.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Kiralık Aşk 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kiralık Aşk 58. yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı ekrana geliyor.

Kiralık Aşk 58. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Bir sonraki bölümü merakla beklenen Kiralık Aşk dizisinde komik olaylar bitmiyor. Defne yeni planlar kurarak neyi amaçlıyor? Ömer'in düzenlediği partiye giden Defne nasıl bir karar verecek? Pamir bu durumu öğrenince ne yapacak? Kiralık Aşk'ın 58. bölümünde Defne, Ömer ve Pamir'i karşı karşıya getirmemek için nasıl planlar kuracak? Heyecanlı olaylarıyla Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Haberin Devamı

Star Tv ekranından yayınlanan fenomen dizi Kiralık Aşk 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde bu hafta Ömer Defne'den vazgeçmiyor. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in paylaştığı Kiralık Aşk 58. yeni bölümü ile Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 58. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE>>>

İŞTE KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Kiralık Aşk son bölümünde, Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak? Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi? sorusu son bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

Herkes tarafını seçiyor. Ömer’den yana olanlar ve şüphe duyanlar… Sinan çabaları ile yine Ömer’in yanında. Her şey onun iyiliği ve zarar görmemesi için. Peki ya Defne? Hangi tarafta? sorusu son bölümde yanıt buldu.

Baba yarısı Necmi, olayı duyar duymaz Ömer’e geliyor. Ömer’e sunduğu teklif gözleri yaşartacak cinsten. Pamir her zaman ki gibi sessiz ve çok planlı. Ömer’in yaşadığı krizi fırsata çevirmek için çabalıyor.

Koray, Ömer’den yana şüpheli. Eğer Ömer bunu hissederse, Koray için yine zor zamanlar başlayabilir. Seda, Yasemin’in Sinan’ın eski eşi olduğunu öğreniyor. Seda’nın bu konuya tepkisi ne olacak? sorusu son bölümde yanıt buldu.

İso artık gerçeğe çok yakın… Gerçekle yüz yüze… Yine zorluk, yine imkansızlık… Hayatı boyunca onu kovalayan duygular.

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: Levent Ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına