Gündem Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı

Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı

06.01.2017 - 09:53 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam yeni bölümü yayınlanmayan Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde sürpriz dakikalar yaşanacak. Defne hamile mi? İşte Kiralık Aşk 68. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı

Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Dün akşam yeni bölümü yayınlanmayan Kiralık Aşk'ın 68. bölümü 13 Ocak Cuma gün ekrana gelecek. Defne'nin bebek beklediğinden şüphelenen Neriman işin peşini bırakmıyor. Peki Defne gerçekten hamile mi?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 68. bölümü ile 13 Ocak Cuma akşamı STAR TV'..

KİRALIK AŞK 68. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekrana gelen Kiralık Aşk son bölümde Neriman, Ömer ve Defne'nin mutlu birlikteliklerini evlenerek taçlandırmalarını ister. Evlenin ve çocuklarınız olsun artık hadi!

Defne Neriman'ın söyledikleri karşısında dolduruşa gelir ve Ömer'e evliliği hatırlatacak türlü oyunlar oynmaya başlar. Fakat Defne'nin gözünden kaçan tek şey ise Ömer'inde aklında evlilik olduğudur.

Ekrana gelen Kiralık Aşk son bölümde yeni yıl sevinci ev partileri ve Koriş'in şahane fikri Ömer'e Noel Baba kostümü giydirir. Öte yandan bu hazırlıklar sürerken çiftler arasında yılbaşına beraber girmenin mutluluğu yaşanmaktadır. Kiralık Aşk ekrana gelen son bölümde Defne'yi bulutların üzerine çıkaracak olan bir sürprizle dizi 67. bölümün finalini yaptı.