Gündem Kiralık Aşk dizisi 54. bölüm fragmanında Ömer Defne'den af dileyecek!

Kiralık Aşk dizisi 54. bölüm fragmanında Ömer Defne'den af dileyecek!

29.09.2016 - 08:32 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 54. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümü merakla beklenen Kiralık Aşk'ın 54. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kiralık Aşk'ta bu hafta Ömer Defne'den af dileyecek.

Kiralık Aşk dizisi 54. bölüm fragmanında Ömer Defneden af dileyecek

Kiralık Aşk yeni bölümü ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi heyecanlandıran sahnesi ile gündemden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi 54. yeni bölümü ve tüm detayları sizler için bu haberimizde derledik...

Star Tv ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kiralık Aşk 54. yeni bölüm fragmanında: Ömer Defne'yi unutamamış olmasının verdiği aşkla onu kazanmak için yeniden mücadele edecektir. Kiralık Aşk 54. bölümde Ömer ve Defne aşkı yeniden başlayacak mı?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Star'da!

KİRALIK AŞK 54. BÖLÜM 2. FRAGMANI



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk 53. son bölümünde, Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?

Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

KİRALIK AŞK 54. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kiralık Aşk 52. bölümü ile sezona veda etmişti. Yayınlanan 52 bölüm boyunca aşk ve heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk'ta izleyiciler her hafta Defne ve Ömer'in aşklarını soluksuz takip etti. Ve dizinin 52. Bölümü olan sezon finalinde nefesler tutuldu. Defne ve Ömer tam kavuştu, aşk yeniden alevlendi ve düğün günü geldi çattı derken umulmadık bir gelişme yaşandı. Evlilik hazırlıkları tüm olumsuzluklara rağmen bitmişti. Hatta düğüm günü Defne'nin başından aşağı limonata dökülmesine rağmen Ömer olaya el atmış ve şahane bir gelinlik daha almıştı. Nikah zamanı gelip çattığında Ömer'in yaptığı duygusal konuşma sırasında olmuştu her ne olduysa. Defne, bir anda tüm gerçekleri Ömer'le paylaşmaya karar verdi. Ve işte yaşananlar;

Haberin Devamı

'Her şey bir Oyunla başaladı'
'Senin evlenmen gerekiyormuş'
'Neriman Hanım bunun için beni buldu. Bir teklifte bulundu. 200 bin liralık bir teklif.'
Abimin borcu vardı'
'Sinana Bey'den saklamasını istediler, söyleyecek oldu... Sude öğrenince...'
'Koray Bey de biliyordu'
'Necmi Bey oyun bitsin dedi'
Ben sana aşık oldum!'
'O yüzdendi kaçmalarım, çırpınmalarım, yalanlarım'