Gündem Kiralık Aşk'ın 62. bölüm fragmanında bu sahne çok konuşulacak!

Kiralık Aşk'ın 62. bölüm fragmanında bu sahne çok konuşulacak!

19.11.2016 - 23:28 | Son Güncellenme:

Reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Kiralık Aşk dizisi 62. yeni bölüm fragmanında Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi çok konuşulacak. Pamir Defne'den uzak kalabilmek adına kendine söz veriyor. Kiralık Aşk 62. yeni bölüm ile 25 Kasım Cuma akşamı Star'da.

Kiralık Aşkın 62. bölüm fragmanında bu sahne çok konuşulacak

Star Tv'nin popüler dizisi Kiralık Aşk'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Yayına giren Kiralık Aşk 62. yeni bölüm fragmanında Defne, Ömer'e uzun aradan sonra ilkkez bu kadar yakınlık gösteriyor. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk'ın 62. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Yapımcılığını Ortaks Film’in üstlendiği, başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, levent ülgen, Kerem Fırtına ve Sanem Yeles’in yer aldığı Kiralık Aşk 62. yeni bölümü ile 25 Kasım 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 62. BÖLÜM FRAGMANI



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk son bölümünde, Ömer - Pamir çekişmesi nihayet sonlanıyor. Defne gerçeği öğrenecek mi? Ömer, Hulusi konuşması nelere gebe? Hulusi, kalemi kırıyor ve Neriman nihayet ettiğini buluyor. Ortalık fena karışacak!

Haberin Devamı

Ömer ve Defne, Defne'ye ilk teklif yaptıkları yerde buluşup, her şeyi bir bir konuşuyorlar. İlk günlerden bu yana, neler oldu, nasıl oldu, neler yaşadılar her şey gün yüzüne çıkıyor.

Fuar bahanesiyle, herkes yola çıkıyor. Fuarda işler karıştıkça karışıyor. Ömer, Defne'ye şahane bir öpücük sözü veriyor ama en beklenmeyen zamanda. Bakalım nerde ne zaman şaşırtacak Defne'yi?

GENEL HİKAYE

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Haberin Devamı

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: Levent Ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz