İzmir KİRAZ BELEDİYE BAŞKANI SALİHA ÖZÇINAR ŞENGÜL:

KİRAZ BELEDİYE BAŞKANI SALİHA ÖZÇINAR ŞENGÜL:

01.05.2014 - 18:45 | Son Güncellenme:

.

KİRAZ BELEDİYE BAŞKANI SALİHA ÖZÇINAR ŞENGÜL:

İzmir’in Kiraz ilçesinin en genç ve kadın başkanı Saliha Özçınar Şengül, hızlı ve dinamik bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Seçim sonrası yorgunluğu kısa sürede üzerlerinden attıklarını belirten Şengül, “Kirazda yapılacak çok iş var. Kolları sıvayıp tüm birimlerimizle birlikte harekete geçtik. Çalışmalarımızı yapacaklarımızı Kiraz sakinlerinin de isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Elele güzel ilçemiz Kiraz’ı geliştirecek,ayağa kaldıracağız. Hedefimiz 3 yıl içerisinde Kiraz’ın adını Türkiye’ye duyurmak. Genç ve dinamik kadromuzla çok çalışacak, az oturacağız” diye konuştu.
Kiraz’ın çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül’ü tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor. Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA-DER) İzmir Şubesi Yöneticilerinin ziyaret ettiği Şengül, ziyaretten mutluluk duyduğunu kaydederek, bir belediyeye kadın eli değmesinin farklılığı artıracağına dikkat çekti.
“GENÇLİK ENERJİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ"
Kadın yöneticilerle birlikte kadınlara yönelik faaliyetlerde birlikte çalışılacağının mesajını veren Başkan Şengül, “Yolun başındayız ve yapılacak çok işimiz var. Hep beraber, dayanışma ve planlı bir çalışma ile Kiraz ilçesini geliştirecek projelerin altına imza atacağız. Gençliğin verdiği enerjiyle Kiraz’ı kısa sürede Türkiye’ye duyuracağız” dedi.
“İZMİR'E İKİ UÇTAN GEDİK AÇILDI”
MHP’li Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü, MHP Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz da teşkilat üyelerinden oluşan 20 kişilik ekiple birlikte ziyaret etti. Atılbaz, “Kiraz ve Aliağa’da seçimin kazanılmasıyla İzmir’e 2 ayrı uçtan gedik açıldı. Bu gediklerin gelecek seçimlerde sayıca ve bütünlük olarak artacağından eminiz. Konak İlçe Teşkilatı olarak Kiraz belediyesine elimizden gelen katkıyı sunmak adına daima hazırız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda MHP Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz ve teşkilat mensupları, Başkan Saliha Şengül’e gümüş kaplama Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Yazarlar