Gündem Kiraz Mevsimi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

18.11.2015 - 09:05 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi ‘Kiraz Mevsimi’ Aralık ayında final yapma kararı aldı. Bu sezon istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı ve reyting kurbanı oldu. Bu hafta yayınlanması beklenen Kiraz Mevsimi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kiraz Mevsimi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinden sevenlerine kötü haber geldi.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve geçtiğimiz yıl ilgiyle izlenen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi, yeni sezonunda eski reytinglerinden uzak bir görüntü çizdiği için kanal yönetimi tarafından yayından kaldırılma kararı alındı.

Sevilen gençlik dizisi ‘Kiraz Mevsimi’ 60. bölümüyle, Aralık ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

Bu hafta ekrana gelecek olan ve merakla beklenen dizi Kiraz Mevsimi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yeni bölümün oldukça neşeli ve komik olacağına işaret ediyor. Dizinin bu haftaki bölümünde izleyicileri pek çok komik an bekliyor. Kiraz Mevsimi’nin erkekleri bebek dizi değiştirirken zor anlar yaşayacaklar ki kızlar kahkahalarla gülecekler. Kiraz Mevsimi 58. bölüm bölüm fragmanı geçtiğimiz sezonu hatırlattı. Önceki bölümlerin andıran bu haftaki bölümde Ayaz ile Öykü arasında da eski bölümleri hatırlatan anlar yaşanacak. Ayaz’ın Öykü ile uğraştığı bowling salonunda Ayaz, Öykü’ye istediğini söylettirecek…

Bunun yanında Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanına bakılırsa Mete için verilen çekişmeli mücadele sürecek. Hatta Mete “gerçekten” çekiştirilecek!

KİRAZ MEVSİMİ 58. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE