Gündem Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanında olay sahne! - İzle

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanında olay sahne! - İzle

28.05.2016 - 14:02 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 48. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide bu hafta Defne, tiyatro oyununda rolünü kapmak için Songül'ü Eylül'ün Kemal tarafından taciz edildiğini okula yaymakla tehdit eder. İşte Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı ve dahası...

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanında olay sahne - İzle

Atv'de büyük heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölüm tüm detayları haberimizde...NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, ilgiyle izlenen dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler 48. yeni bölümü ile 30 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 48. BÖLÜM'ÜNDE NELER OLACAK?

Meral, annesinin intikamını almak istiyor…

Eylül, gergin bir şekilde mahkemeyi beklerken bütün arkadaşları onu desteklemektedir. Serkan, mahkemede Eylül'e şahitlik yapması için Nazan'dan yardım ister. Köşeye sıkışan Kemal, kendini kurtarmak için planlar yapar. Eylül'ün Kemal'i mahkemeye verdiğini öğrenen mahalle halkı Kemal ve Mesude'ye düşman olur. Defne, tiyatro oyununda rolünü kapmak için Songül'ü Eylül'ün Kemal tarafından taciz edildiğini okula yaymakla tehdit eder. Meral, İhsan'ın silahını ele geçirerek gözünü karartır. İhsan'ı öldürmek üzere yanına gider…

KIRGIN ÇİÇEKLER 48. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 47. BÖLÜM'ÜNDE NELER OLDU?

Kızlar, Feride ile beraber Cemre’yi kurtarmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Kemal hakkında suç duyurusunda bulunan Eylül, Mesude öğrenince ne yapacak korkusuyla beklemektedir. Emel tarafından zorla hastaneye kapatılan Cemre, çaresizlik içindedir. Kızlar, Feride ile beraber Cemre'yi kurtarmak için harekete geçer. Meral, İhsan'ı hapse attırmak için delil peşindedir. Songül, okulu temsil etmek üzere yüzme yarışmasına seçilir. Kader, Banu'nun kira borçlarını ödemek için Güney'den yardım ister. Emel'in Cemre'yi hastaneye kapattığını öğrenen Nazan, Emel'i köşeye sıkıştırır…

KIRGIN ÇİÇEKLER'İN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER'İN OYUNCULARI

Özgür Çevik :Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar :Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Haberin Devamı

Biran Damla Yılmaz :Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız :Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan :Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak : Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede

Haberin Devamı

Aleyna Solaker : Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

OYUNCU NİL KESER, GECE KULÜBÜNDE TUTUKLANDI MI?

Çılgın Dershane filminde Özlem karakteriyle dikkatleri çeken; Kırgın Çiçekler dizisinde ise Defne Özgün'ü canlandıran Nil Keser, önceki gün kız arkadaşıyla Harbiye’de bir gece kulübünde eğlendi. Genç oyuncu olaylı gecede kulube polis çağırdı.

Keser’in, kız arkadaşıyla birlikte tuvalete girmesi üzerine başka bir müşterinin bu durumu mekanın güvenlik görevlisine şikayet ettiği öğrenildi. Görevlinin ise güzel oyuncuyu boğazından dışarı çıkardığı ve Tokat attığı iddia edildi. Mekana polis çağıran Nil Keser, ekiplerin gelmesiyle birlikte şikayetini geri aldı ve olay yerinden taksiyle ayrıldı.

Nil Keser, olay sonrası kız arkadaşı ve “Tatlı intikam” dizisinin oyuncusu Furkan Andıç ile Fulya’da bir eve gitti. Ağlamaya devam eden oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

"KABİNE NASIL İKİ KİŞİ GİRERSİNİZ"

Haber Türk'ün haberine göre keyifli, başlayan gece, ikilinin mekânın tuvaletine birlikte girmeleriyle kâbusa döndü. Müşterilerin şikâyeti üzerine gelen güvenlik görevlisinin “Bir kabine nasıl iki kişi girersiniz?” diyerek müdahale etmesi üzerine üçlü arasında arbede çıktı. Görevlinin 20 yaşındaki Keser’e tokat atmasıyla olay büyüdü.

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanında olay sahne - İzle

İki arkadaş eğlendikleri mekandan kapüşonlarıyla yüzlerini gizleyerek ayrıldı.

"BİR ŞEY YAPMIYORDUK"

Sinir krizi geçiren oyuncu, kendini mekânın dışına attı. “Bu yaşıma kadar bana babam bir fiske vurmadı. Siz kimsiniz bana vuruyorsunuz. Biz içeride bir şey yapmıyorduk. O tuvaletini yaparken benim arkam dönüktü” diye bağıran Keser, polis çağırdı. Ancak emniyet güçleri gelince ikili şikayetlerinden vazgeçti.

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanında olay sahne - İzle

Genç oyuncunun Instagram'da 281 bin takipçisi var.

NİL KESER KİMDİR?

Nil Keser, 25 Mart 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuk üzerine eğitim alan Keser, Çılgın Dershane filmiyle dikkatleri üzerine çekti. 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler'de dizide Defne karakteri canlandırıyor.