Gündem Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayında!

Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayında!

11.12.2016 - 16:30 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler son bölümüyle nefesleri kesti. Kırgın Çiçekler son bölümde Songül, babasıyla bir hayat kurma çabasındayken arkadaşlarıyla gittikleri komşuları Zehra'nın evinde Cemil ile başları belaya girdi. İşte Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayında

Kırgın Çiçekler'in 63. bölümünde Kader kardeşi Umut'un ölümüyle yıkıldı. Annesini tutuklandıktan sonra beni kurtar diye yalvarsa da Kader onu dinlemedi. Kırgın Çiçekler dizisine yeni katılan Zehra Hanım'ın kocası evdeki kızları ve arkadaşlarını esir aldı. Evdeki herkesi öldürmekte kararlı olan Cemil ne yaptı?

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 12 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kader kardeşinin ölümüyle bunalıma girer. Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır. Sadullah kendisine kalan mirasla küçük bir ev alır.

Songül, Kader'i bırakıp babasının yanına gidemez. Güney bu duruma müdahale edince Kader ve Songül'ün arası açılır. Cemre asistanlık yaptığı moda dergisinin çekimi için Meral'e modellik işi ayarlar. Çekime Eylül de gidince işler karışır.

Haberin Devamı

Songül, babasıyla bir hayat kurma çabasındayken komşuları Zehra onları bilmedikleri bir tehlikeye sürükler.

KIRGIN ÇİÇEKLER 64. BÖLÜM FRAGMANI



KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ KARAKTERLERİ

Özgür Çevik (Toprak)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride)

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül)

Eylül 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Yazarlar