Gündem Kırgın Çiçekler'de gözyaşları sel oldu aktı! 82. yeni bölüm fragmanında...

Kırgın Çiçekler'de gözyaşları sel oldu aktı! 82. yeni bölüm fragmanında...

25.04.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dizisi heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından merakla beklenen Kırgın Çiçekler 82. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin final sahnesinde Eylül'ün ölümü gözyaşlarına boğdu! Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kırgın Çiçekler'de Eyül'ün ölümü ile dizinin final mi yapacağı merak ediliyor...

Kırgın Çiçeklerde gözyaşları sel oldu aktı 82. yeni bölüm fragmanında...

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler son bölümde heyecan doruktaydı. Kemal, Eylül ve Kader'i rehin aldıktan sonra ortalık karıştı. Polis Büşra’yı buluyor. Büşra sayesinde tüm gerçekler ortaya dökülüyor. Eylül ölecek mi sorusunun cevabı ise henüz kesinleşmedi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 81. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünde Kemal Büşra’yı serbest bırakıyor. Sonrasında da Eylül’ü ve Kader’i rehin alıp tamamen ortadan kayboluyor. Herkesin panik içerisinde Kader ile Eylül’ü aradığı bir ortamda polis Büşra’yı buluyor. Büşra sayesinde tüm gerçekler ortaya dökülüyor.

Öte yandan Sadullah öldükten sonra Zehra, Güney ile Songül’ü Sadullah’ın ölümünden sorumlu tutuyor. Hatta evin tüm masraflarını da onların üstüne yüklüyor. Oysa Songül ile Güney’in ne yiyecekleri ne de paraları yok. Bu yüzden çok zor bir duruma düşüyorlar. Bir diğer yandan Nazan da kolejde hademe görevi ile işe başlayacağı için Defne bu haber yüzünden adeta çılgına dönüyor. Kemal’in Eylül’ü ve Kader’i kaçırdıktan sonraki tehdidi ise oldukça rahatsız edici. Kemal, yeni bir yaşam kurmak için çok uzaklara gideceklerini söylüyor. Eylül’ü buna karşı çıkarsa da Kader’i öldürmek ile tehdit ediyor.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü.