Gündem Kırgın Çiçekler 9. son bölümde şoke eden gelişme - İzle

Kırgın Çiçekler 9. son bölümde şoke eden gelişme - İzle

24.08.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

Bu akşam Atv ekranlarında yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 9. son bölümde heyecan doruktaydı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kırgın Çiçekler dizisinin 9. bölümünde Kader'in annesi ortaya çıktı...

Kırgın Çiçekler 9. son bölümde şoke eden gelişme - İzle

Ekranların dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 9. bölümü yine duygu yüklü sahnelerle ekrana geldi. Kırgın Çiçekler son bölümde Kader'in annesinin ortaya çıkması, Songül'ün ise yetimhaneye veda etti..

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KIRGIN ÇİÇEKLER 9. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Kırgın Çiçekler 9. bölümü için izleyiciler geri sayıma hazırlandı. Genç kadrosu ve güçlü senaryosuyla adından söz ettiren dizinin yeni bölümünde Songül veda edecek ve duygusal sahneler yaşanacak. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümüne asıl damga vuracak sahne ise yetimhaneye gelen gizemli isim olacak. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 8. bölümü bu akşam saat 20.00'da Atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 9. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde yetimhanenin en hırçın kızı Songül, yetimhaneden ayrılıyor. Songül'ün vedası, duygusal sahnelerin yaşanmasına neden oluyor, kızların hepsi göz yaşlarına boğuluyor. Kırgın Çiçekler 9. bölümünde Cemre, Serkan ve Eylül cephesindeki aşk üçgeninde yeni krizler yaşanacak. Eylül, Cemre'yi üzmemek için Serkan'dan uzak durmaya çalışsa da beklenmedik bir gelişme her şeyi alt üst ediyor. Eski dostu Cemre'nin canını yakmak isteyen Eylül, herkesin içinde Serkan'ın Eylül'e aşık olduğunu haykırıyor. Kırgın Çiçekler 9. bölümüne asıl damga vuracak sahne ise yetimhaneye gelen gizemli ziyaretçi olacak. Kader'in gözgöze geleceği, Müdire Neriman'ın panik olmasına neden olacağı bu gizemli isim kim? Kader'in annesi mi?

Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır...

YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCULARI VE ROLLERİ :

Özgür Çevik
Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak
Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker
Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.