Gündem Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı yayınlandı!

23.08.2016 - 14:49 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler sezona muhteşem bir fragman ile giriş yapmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni sezonda da dikkat çekeceğe benziyor. Peki yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte merak edilen detaylar ve Kırgın Çiçekler yeni sezon 51. bölüm fragmanı...

Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı yayınlandı

ATV ekranlarının romantik dizisi yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı her bölüm ile reyting listelerini alt üst etmeyi başaran dizi Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı yayınlandı. Peki Kırgın çiçekler yeni sezonda sevenlerini hangi sürprizler bekliyor.İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Cansu Fırıncı, Hazar Motan, Aleyna Solaker ve Sacide Taşaner’in yer aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği NTC Medya imzalı dizinin yeni sezon tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler, yeni sezonunda Eylül’de Atv ekranlarında..

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ SEZON FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Çocuk Esirgeme Kurumuna müdür olarak atanan Feride’nin 16 yaşında üvey baba taciziyle sıkışmış Eylül, annesi olmayan babası da adam öldürmekten hapse girmiş Songül, daha iki günlükken un çuvallarının üzerine terk edilmiş Kader, gayri meşru olduğu için yuvadan atılan Meral ve pamuklar içinde yaşadığı yuvadan sert bir şekilde kimsesizliğin ortasına düşen Cemre’nin yaşamlarına dokunmasıyla başlıyor hikaye. Bir de bu hikayenin tam ortasında Feride’ye olan aşkı uğruna savaşan biri daha var: Toprak…

Haberin Devamı

ÖZGÜR ÇEVİK KİMDİR?

Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı yayınlandı

Özgür Çevik (d. 27 Mayıs 1981, Ankara), Türk oyuncu ve şarkıcı.

Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.
Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.

Yazarlar