Hatay Kırıkhanspor'a Moral Ziyareti

Kırıkhanspor'a Moral Ziyareti

09.11.2017 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

Kırıkhanspora Moral Ziyareti

HATAY (AA) - Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, bazı siyasi parti temsilcileri ve taraftarlar, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve bu sezon oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Kırıkhanspor yönetimi ve futbolcularına moral ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Yavuz, Kırıkhanspor Tesislerinde gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Kırıkhanspor'da eksikliklerin olabildiğini belirterek, daha önce de sıkıntılı dönemler yaşadığını vurguladı.

Futbolcuların bugünden sonra hayatlarını ortaya koyarak oynamalarını beklediklerini ifade eden Yavuz, "Kırıkhanspor’da kimin ne hesabı varsa kapının önüne bırakarak kulübe gelmesini bekliyoruz. Tarih sıradan insanları yazmaz. Tarih zor şartlarda mücadele edip başarılı olanları yazar. Bizler Kırıkhanspor için her şeyi yapmaya hazırız." dedi.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan da ligde aldıkları sonuçların, yönetim ve futbolcular olarak kendilerini çok üzdüğünü kaydetti.

Özdoğan, Kırıkhanspor’un şehrin ortak değeri olduğuna işaret ederek, takımı olması gereken yere getireceklerini belirtti.