Kırıkkale KIRIKKALE’DE EĞİTİME BİLGİSAYARLI DESTEK

KIRIKKALE’DE EĞİTİME BİLGİSAYARLI DESTEK

28.05.2015 - 13:10 | Son Güncellenme:

.

KIRIKKALE’DE EĞİTİME BİLGİSAYARLI DESTEK

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünde Okul envanterlerine verilen bilgisayarın dağıtım töreninde konuşan Vali Ali Kolat son yıllarda eğitime ayrılan bütçenin savunma sanayine ayrılan bütçeyi aştığını belirterek Kırıkkale’deki eğitimdeki başarısının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi
Kırıkkale’de bulunan Okulların ihtiyaçları doğrultusunda talep edilen bilgisayarlar Mili Eğitim müdürlüğü toplantı salonunda yapılan törenle Okul müdürlerine dağıtıldı. Törene Vali Ali Kolat, AK parti Milletvekili adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Mili Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Meclis üyeleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri katıldı
Törende bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, bundan on sene önceki eğitim düzeyi araç gereçleri ile şimdiki araç gereçleri arasında çok farklılık olduğunu, kendisinin öğrenci olduğu dönemle şimdiki dönemi mukayese bile edemediğini söyledi.
Vali Kolat, “Eskiden, defter, okul, sınıf, kitap bulunamıyordu. O günlerden bugünlere gelindi. Gerçekten de ülkemiz, ulaşım, sağlık ve eğitimde son derece önemli noktaya geldi. Halen Kırıkkale’de yaklaşık 2 milyon lira tutarında yatırımımız devam ediyor. Bu inşaatlarımızın arasında eğitim yatırımları ön planda” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ilimizdeki tüm okulların envanterine girecek olan son teknoloji donanımlı bilgisayarlar Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK parti Milletvekili adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ile Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin tarafından okul müdürlerine verildi.

Yazarlar