Eskişehir "Kırmızı Düdük" Kampanyasına Videolu Destek Çağrısı

"Kırmızı Düdük" Kampanyasına Videolu Destek Çağrısı

18.08.2018 - 12:00 | Son Güncellenme:

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesine destek verdi Zihni Çalışkan: "Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için tüm hemşehrilerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz"

Kırmızı Düdük Kampanyasına Videolu Destek Çağrısı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, "Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" kampanyasına ilişkin, "Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için tüm hemşehrilerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çalışkan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesine destek verdi.

Kurban Bayramı'nda oluşabilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca başlatılan proje çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığı olarak projeyi desteklediklerini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nda sürücüleri uyarması adına çocuklarımızı fahri trafik polisi ilan ediyoruz. Böylesi güzel projelerde emeği geçen herkese teşekkürler. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için tüm hemşehrilerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz."