Apple Kırmızı renkli iPhone X gün yüzüne çıktı

Kırmızı renkli iPhone X gün yüzüne çıktı

12.09.2017 - 16:03 | Son Güncellenme:

Tanıtılmasına saatler kala siyah, gümüş, altın ve bakır renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen iPhone X'in kırmızı renk seçeneği de ortaya çıktı.

Kırmızı renkli iPhone X gün yüzüne çıktı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone 8 ya da iPhone X olarak adlandırılması beklenen yeni iPhone'ların siyah, beyaz ve altın rengi olarak piyasaya sürüleceği daha önceki sızıntılarda karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse iPhone X'in kırmızı renk seçeneği bir videoda göründü.

Videoyu sağlayan kaynak bunun Guangzhou'da çekildiğini söylüyor. Başka bir kaynak ise videonun Çin'deki bir showroom'da filme alındığını düşünüyor.

Apple'ın telefonlarının kırmızı bir versiyonunu piyasaya sunması ilk değil. Ancak kırmızının farklı bir tonu kullanıldığı videoda açıkça görülüyor.

Şu anda kaynağı doğrulayamayacağımız için, gerçekten iPhone X'in kırmızı renkte olup olmayacağını doğrulamanın gerçek bir yolu yok.

Son zamanlarda Apple cihazlarının birçok kukla birimi tespit edildi, bu sadece Apple'ın üretmeyeceği bir başka kukla telefon da olabilir.

Haberin Devamı

Çerçevesiz ekranlı tasarımıyla gelmesi beklenen iPhone X, A11 Fusion işlemciyle çalışacak. Apple’a yakın kaynakların belirttiklerine göre yeni iPhone modelleri saniyede 60 kare 4K ve saniyede 240 kare 1080p video kaydına imkan tanıyacak.

Apple etkinliğini canlı olarak bu akşam sizlere aktaracağız, takipte kalın.