Kırşehir Kırşehir'de Okullarda İlaçlama

Kırşehir'de Okullarda İlaçlama

24.01.2018 - 14:52 | Son Güncellenme:

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulları ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, il genelindeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Kırşehirde Okullarda İlaçlama

Sınıflarda, tuvaletlerde ve umumi alanlarda kent zararlılarıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Daha sağlıklı ve hijyenik şartların sağlanması için il sınırları içinde bulunan tüm okullarda, ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Haberin Devamı

Kırşehir sınırları içerisinde gerçekleşen ilaçlama çalışmalarının yarıyıl tatili süresince devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Bahçeci, “Kırşehir sınırları içerisinde yer alan ilköğretim ve lise okullarının yarıyıl tatili süresince haşarata karşı ilaçlama çalışmalarının yapılacak.

Okullarda sınıflar, spor salonları, kütüphane, kantin ile idare odaların ilaçlanmaktadır. Veteriner Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin böceklere karşı kış dönemi çalışmalarını hem larva hem de ergin ve yetişkin dönemlerde etkin ilaçlama gerçekleştirilmekte yine ilçe sınırları içerisinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlara ait binalarda talep edildiği takdirde ilaçlama çalışması yapılacak”