Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - İzle

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - İzle

29.02.2016 - 08:59 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Kısmetse Olur 21. haftanın finalinde eve veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu! Kısmetse Olur evinde ilk kez büyük bir dram yaşandı! Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Ayrıntılar haberimizde...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - İzle

Kanal D’nin, ilgi ile izlenen programı “Kısmetse Olur” evinde yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Hafta içi her gün öğlen kuşağında ekrana gelen program Kısmetse Olur 21. haftanın finali dün akşam ekrana geldi. Yapılan oylama ile bu hafta Kısmetse Olur'da bir yarışmacı daha veda etti. Duygulu dakikaların yaşandığı Kısmetse Olur hafta sonu elemesi sonrası sosyal medyada çok konuşuldu. Haftanın elenen ismi Erdem Dalfidan oldu.

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşandığı “Kısmetse Olur” yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ederken. Eleme öncesinde dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu.

Gelin adaylarından Melis birinci olurken damat adaylarından Adnan Kızıltaş dokunulmazlığı aldı. Adnan Kızıltaş'ın eski nişanlısının klibinde oynayan Ceyda Kırıcı ile kavgası da haftanın olayı oldu. Haftanın birincisi Melis seçildi ve koruma altına alındı. Tankut ile Erdem ikişer oy aldı ve ikisi arasında yeni bir oylama daha yapıldı. Vatandaşın merakla beklediği Kısmetse Olur 21. haftanın finalinde kim elendi? sorusunun yanıtı açıklandı. Peki Kısmetse Olur'da Ceyda mı, Tankut mu, Erdem mi elendi?

KISMETSE OLUR'DA GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI!

Melis Buse 10.000 tl'nin sahibi olurken, yapılan ikinci oylama ile Erdem ve Ceyda en çok oy alan iki isim oldu. Ve haftanın sonunda elenen isim Erdem Dalfidan oldu.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ BELLİ OLDU - TIKLAYIN


ERDEM DALFİDAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde uzun süredir bulunan damat adayı Erdem Dalfidan izleyicinin İşte Benim Stilim'den tanıdığı Çiğdem Çelik'in yeğeni.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm bölümü mezunu olan Erdem Dalfidan, 27 yaşında. Meslek hanesinde işletmeci yazan Erdem, Bursalı. Halen Bursa'da ikamet eden Erdel Dalfidan 1.86 boyunda ve balık burcundan.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - İzle


Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor! Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.