Gündem Kısmetse Olur'da son bölümde neler yaşandı? - İzle

Kısmetse Olur'da son bölümde neler yaşandı? - İzle

11.06.2016 - 13:00 | Son Güncellenme:

Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da neler yaşandı? Nur ve Batu arasında yeni bir ilişki başladı mı? Kısmetse Olur'da halk oylaması yapıldı. Pazar günü ise Kısmetse Olur büyük final sürprizi bekleniyor. İşte Kısmetse Olur'da son bölüm ve detaylar...

Kısmetse Olurda son bölümde neler yaşandı - İzle

Kısmetse Olur'da iki çift birden ödüle çıkıyor! Başbaşa yemeğe çıkan Nur ve Batu arasında neler yaşandı? Nur, Batu ile bir ilişki yaşamak istediğini itiraf etti!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmacıları büyük bir final sürprizi bekliyor! Final sürprizinde neler yaşanıyor?

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Haberin Devamı

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.