Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

26.11.2015 - 09:12 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin merakla beklenen Kısmetse Olur evlilik programı yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusunun yanıtı 28 Kasım Cumartesi günü belli olacak...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Yapımını Production House'un, sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül'ün üstlendiği Kısmetse Olur'un yeni bölümü heyecan dorukta. Farklı formatı ve renkli yarışmacılarıyla kısa sürede ilgi odağı olan Kısmetse Olur yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Elemenin yaşanacağı gecede yarışmaya yeni adaylar dahil olacak. Büyük heyecanın yaşandığı "Haftanın Finali" bölümünde hem bayan yarışmacıların hem de erkek yarışmacıların kendi içlerinde belirlediği bir isim hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.

Haberin Devamı

Ekranların olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusu yanıt arıyor. 7 gelin adayı 7 damat adayı olmak üzere 14 kişinin 12 saat beraber vakit geçirdiği Kısmetse Olur evinde hem eleme heyecanı hem de elenen yarışmacılardan eve geri dönüşünün heyecanı yaşanacak. Haftanın kritiklerinin yapıldığı, yüzleşmelerin yaşandığı Kısmetse Olur'da olay gelişmeler yaşanacak.

Her hafta elenen isimler yerine 2 yeni isim yarışmaya katılıyordu, bu hafta ise bir farklılık yapılacak. Bu haftanın elenen isimleri yerine gelecek 2 ismin eski yarışmacılardan olmasına karar verilecek.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar