Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi ve yeni gelin adayı kim?

Kısmetse Olur'da kim elendi ve yeni gelin adayı kim?

23.04.2016 - 23:58 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur evlilik yarışmasında dün eleme günü heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş oldu. Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri gelinler evinden Daniela olurken damatlar evinden de ilanı aşkta bulunan Tankut Denker oldu. İşte Kısmetse Olur tüm detaylar...

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

Kısmetse Olur'da eleme heyecanı yaşandı. Cumartesi gecesi ekrana gelen olan Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu. Yapılan oylamaya göre Cansu Deliktaş bu haftaki elenen isim oldu. Yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında ortam yine gergin Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR ELEME GÜNÜ KİM ELENDİ, KİM GELDİ?

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş oldu. Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar elemesinde asıl bomba eve yeni gelen gelin adayı.. Peki yeni gelin adayı kimdir? Aycan Tunç hangi damat adayı ile ilişkisi var?

Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri gelinler evinden Daniela olurken damatlar evinden de ilanı aşkta bulunan Tankut Denker oldu.

Haftanın birincisi olan Tankut Denker 10 bin liralık çeki alıp erkekler evine koruma kazandırdı. Haliyle elenen isim gelinler evinden oldu. Emre ve Hazal'ın söz yüzükleri takılıyor!

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

Emre ve Hazal çifti Kısmetse Olur'da neler yaşadı? Kısmetse Olur evinde Emre ve Hazal aşkı nasıl başladı ve neler yaşandı?

Haberin Devamı

Emre'nin ailesi Hazal'ı istedikten sonra, herkesin onayını alarak çiftin söz merasimini yapıyorlar. Emre'nin teyzesi, çiftin söz yüzüklerini takıyor!

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

Emre ve Hazal söz yüzükleri takıldıktan sonra ailecek oyun havası oynuyorlar... Söz merasimi sonrası herkes eğleniyor!

Mehtap'ın kızı Yaren'den sürpriz hamle!

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

Kısmetse Olur'da Mehtap'ın kızı Yaren eve konuk oluyor ve ilk sarıldığı kişi damat adaylarından Murat oluyor. Yaren'in Murat'la olan samimiyetine Mehtap ne tepki verecek?

Emre ve Eser arasında tartışma

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

Emre ve Eser arasında tartışma çıkıyor! Eser'in hangi davranışı Emre'yi sinirlendirdi. Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.15'te Kanal D'de!

DİLEK GÖZ YAŞLARI DÖKTÜ HAFTAYA DAMGASINI VURDU

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de. Dilek'i tanıma yoluna girdiğini söyleyen Semih, artık olamayacaklarını itiraf ediyor! Yeni gelin adayı Dilek, hayat hikayesini paylaşınca herkes gözyaşlarına boğuldu. Dilek, yıllar önce yaşadığı zorlukları işte böyle anlattı!

Kısmetse Olurda kim elendi ve yeni gelin adayı kim

KISMETSE OLUR YORUMLARI

-saç saça kim kavga ediyo . kızlardan olsa gerek?

-ne olur söyle o bomba ne ben aksama cat cat catlaim ne olurrr

-vurcaklar yani o zaman cansel le mehtapn ihtarları 3 dü elenmeleri lazım o zaman?

-haftaya cansu giderse belki ceyda girebilirmi lutgen cvp verin?

-of ya en güzel sahneleri kesiyolar. melekle ayça kavgası gbi?

Haberin Devamı

-haftaya seray gidicekmis yerine evet ceyda ola bilir.?

-Yanlısın var. Bu hafta Seray gidecek. Dilek gelecek. Gelecek hafta Cansu elenecek.?