Gündem Kısmetse Olur final bölümü ne zaman? İşte o tarih!

Kısmetse Olur final bölümü ne zaman? İşte o tarih!

22.06.2016 - 09:08 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olur'da büyük final yaklaşıyor. Yayınlanan Kısmetse Olur 209. yeni bölüm fragmanında Gong çalıyor ve tüm adaylar finale bir adım daha yaklaştı. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve özeti sizlerle...

Kısmetse Olur final bölümü ne zaman İşte o tarih

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” yarışmasında heyecan dorukta. Kısmetse Olur artık finale doğru gidiyor. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 210. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kısmetse Olur 21 Haziran 2016'da yayınlanan bölümde; aylardır beklenen Gong çalıyor ve tüm adaylar finale bir adım daha yaklaşıyor! Mehtap ve Ali arasında bir yakınlaşma olacak mı? Ali, Mehtap'a mı yoksa Hande'ye mi yönelecek? Hande ve Ali arasında aşk rüzgarları mı esiyor? Hande, Ali'den hoşlandığı iddialarına ne cevap verecek? Merak konusu oldu.

Cansel'den tokat gibi sözler!

Melis'in iddiaları Cansel'i çileden çıkardı. Cansel ile Melis arasındaki tartışmaya Mehtap'ın da dahil olmasıyla gerilim büyüyor.

Kısmetse Olur'da damat adayı şakası!

Kısmetse Olur'a bu hafta yeni damat adayı mı geliyor? Kendini yeni damat adayı olarak tanıtan kişi kim?

Haberin Devamı

Tankut geri dönüyor!

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut, bugün eve geri döndü.Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong bugün çaldı. Tankut kısmetse olur evine geri dönüyor. Gelin ve damat adayları Tankut'un sürpriz dönüşüne nasıl tepki verecek?

KISMETSE OLUR'DA POLİS BASKINI!

Kısmetse Olur evinde Ceyda Kırıcı konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yapım ekibi henüz açıklama yapmazken Ceyda Kırıcı'nın evden kovulduğu ortaya çıktı. Ceyda Kırıcı kavga ettiği Kısmetse Olur yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Ses kaydı bu iddianın gerçek olmadığını ortaya koyunca yeni gelişmeler yaşandı.

CEYDA KIRICI DİSKALİFİYE EDİLDİ
Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda arasında çıkan tartışma sonucu olay büyüdü. Bu tartışmanın sonucunda da Ceyda Kırıcı evden kovuldu. Kısmetse Olur yapımcıları bunu diskalifiye olarak duyuracak.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER



Kısmetse Olur final bölümü ne zaman İşte o tarih

POLİS KISMETSE OLUR EVİNDE
Ceyda Kırıcı ile Yasemin arasındaki kavga o kadar büyük oldu ki bu kez işin içine polis de girdi. Kavga üzerine Kısmetse Olur çekimlerinin olduğu eve gelen polis tarafların şikayetini kayda aldı.

OLAY SES KAYDI

CEYDA KIRICI INSTAGRAMDA YAZDI
Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak Instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;
"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'

Yazarlar