Gündem Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

27.04.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen evlilik yarışması Kısmetse Olur'da heyecan giderek büyüyor. En son Kısmetse Olur'da Cansu'nun elenmesi şok etkisi yaratmıştı. Şimdi ise Adnan, Melis'in gazabına uğruyor, Hazal ve Daniela arasında ödül kavgası yapıyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetleri.

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak

Kısmetse Olur yüzleşme bölümünde eve eski gelin adaylarından Nur ve Cansu geliyor! Nur ve Cansu, hem gelin hem de damat adaylarıyla yüzleşmek için bir araya geliyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasının yapımını Production House’un üstleniyor. Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor. Bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında neler olacak? İşte Kısmetse Olur evinden son özetler.

Cansel ve Eser arasında beklenmeyen olaylar gelişiyor. Cansel ve Eser, hararetli geçen konuşmalar sonrası oylamada yazacakları ismi netleştirdi!

Adnan, Melis'in gazabına uğruyor!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak

Haftanın fişnikçisi ödülünü Melis'e veren Adnan, onun gazabından kaçamıyor! Melis, Adnan ve diğer damat adaylarından hesap soruyor!

Hazal ve Daniela arasında ödül kavgası!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak

Damat adayları haftanın aşığı ödülünü vermek için Daniela ve Hazal arasında kalınca olanlar oluyor! Daniela, evdeki herkesin kendine cephe aldığını söyleyerek hırsını Hazal'dan çıkarıyor!

Haberin Devamı

Yeni gelin adayı Aycan, bir geldi pir geldi!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak

Aycan'ın gelişi, hem damatlar hem de gelinler evinde tansiyonu yükseltti. Yeni gelin adayı Aycan, kim için geldi?

Batu ve Dilek arasında aşk mı doğuyor?

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak

Batu, Dilek'in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki... Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE