Cadde Kıvanç Tatlıtuğ paylaştığı fotoğrafla hayranlarını üzdü!

Kıvanç Tatlıtuğ paylaştığı fotoğrafla hayranlarını üzdü!

28.11.2014 - 15:10 | Son Güncellenme:

Kurt Seyit ve Şura dizisinin final kararı almasıyla Türkiye'den gitme kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ uçakta çektiği fotoğrafı paylaştı. Sadece reklam çekimleri için geleceğini belirten Tatlıtuğ Amerika'ya yerleşme kararı aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ paylaştığı fotoğrafla hayranlarını üzdü

Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinin bitmesiyle birlikte hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Amerika’ya yerleşmeyi planlayan Tatlıtuğ’un Los Angeles’ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Uçakta fotoğraf çekip paylaştı

Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu Amerika'ya gideceği yönündeki haberleri yalanlamadı. Tatlıtuğ, akşam saatlerinde de uçakta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta bıyıklarını kesen yakışıklı oyuncunun yeni imajı da dikkat çekti.

Reklam çekimlerine devam ediyor

Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye’ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika’da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.

Amerika'yı seviyor

Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe’dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye’ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için “Hollywood’da oynar” demişti.

Yazarlar