Gündem Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde yaşananlar...

Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde yaşananlar...

28.09.2018 - 09:08 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 2. bölümü dün akşam izlendi. Yayın günü değişen Kızım dizisi bundan böyle Cuma akşamları ekrana gelecek. Demir, maddi anlamda zor durumlar yaşamasının üzerine Öykü'yü sosyal hizmetlere teslime etmek için dilekçe verir. Peki Kızım dizisi 3. yeni bölümde neler olacak?

Kızım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Son bölümde yaşananlar...

Kızım dizisi 2. bölümü yayınlandı. Yayın günü değişen Kızım dizisi bundan böyle Cuma akşamları izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım dizisi ekrana gelen ilk bölümü ile izleyicinin beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

KIZIM 3. BÖLÜM FRAGMANI

KIZIM DİZİSİ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım dizisi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Demir evdeki eşyaların sokağa atıldığını görünce şoke olur. Ev sahibine 5 aydır kira ödemeyen Demir ev sahibi tarafından kapı dışarı edilmiştir. Bir kızının olduğunu öğrenen Demir daha kabullenememiş olmasa da köşeye sıkışır. Geceyi çadırda geçiren aile için bundan sonrası daha da zor olacaktır.

Demir kızına bakamayacağını anlar Sosyal Hizmetler Bakanlığına bir dilekçe verir. Dilekçe'de kızına maddi yetersizliklerden dolayı bakamadığını ve Sosyal Hizmetler'in ona sahip çıkmasını ister. Yaşananların ardından soluğu Candan'ın evinde alan Demir ve kızı için artık yeniden şekillenecektir.