Gündem Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.02.2018 - 10:15 | Son Güncellenme:

Kızlarım İçin 10. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi Kızlarım İçin yeni bölümde Selva, büyük bir oyuna geldi. Peki Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kızlarım İçin yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZLARIM İÇİN 11. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Kızlarım İçin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

KIZLARIM İÇİN 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Olaylar gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Selva’yı başka bir adamla basan Çetin onu kapının önüne koyar. Zavallı Selva’ysa kendisine yapılan komplonun farkında olmadan oğlundan ayrılmamak için çırpınır. Ama ne yazık ki hiçbir işe yaramaz. Yaşar, Selva’ya yardım edebilecek mi?

Diğer tarafta Sumru’ya aşık olan iki erkek; Tayfun ve Egemen bir kez daha karşı karşıya gelir. Ancak bu sefer Tayfun, Egemen’i öldürmeye kararlıdır. Egemen ölümden kurtulabilecek mi?

Kızların ve Yaşar’ın asıl derdi ise Hüma’dır. Hüma’nın böbrek rahatsızlığı her şeyi alt üst eder. Yaşar canından çok sevdiği kızının öz kızı olmadığını öğrenir. Hüma, Zübeyir’in kızıdır. Ve Zübeyir’in böbreğine muhtaçtır. Yaşar bu durumda ne yapacak? Zübeyir’i bulup Hüma’yı kurtarabilecek mi?