Gündem Kızlarla yatıyorum Allah’a gidiyoruz

Kızlarla yatıyorum Allah’a gidiyoruz

07.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’daki ev yangınında şüpheli kanıtlara ulaşan polis, anne Ayşe Kanel’in bir kızını boğarak öldürdüğü ve diğerini de bayılttıktan sonra evi yaktığı ihtimali üzerinde duruyor

Kızlarla yatıyorum Allah’a gidiyoruz

Konya’da önceki gün meydana gelen olayda 40 yaşındaki Ayşe Kanel’in oturduğu daireden dumanlar çıktığını fark eden komşuları itfaiyeye yangın ihbarında bulundu. Bu sırada komşularından biri de zaman zaman eve gelen, Ayşe Kanel’in boşandığı eşi Remzi Polat’ı telefonla aradı. Kurban kesim işleriyle uğraşan Polat boşandığı eşine ulaşamayınca, eşinin yakınlarına durumu haber verdi.

İtfaiye kapıyı kırdı
İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, kapıyı kırarak birinci kattaki daireye girdiklerinde Ayşe Kanel ile ikiz kızları 11 yaşındaki Melisa Duru ve Eylül Hazal’ın cesetleriyle karşılaştı. Polis yaptığı incelemede anne Kanel’i kızı Melisa Hazal Polat’ın üzerine kapanmış halde aynı odada, Eylül Duru Polat’ı da salonda buldu. Anne Kanel ve kızı Melisa Hazal’ın vücutlarında yanıklar olduğu saptandı. Aynı odada bir de bıçak bulundu. El, ayak ve gözleri bağlı olarak cesedi bulunan Eylül Duru’nun da boğazında kesik görüldü.
Soruşturma başlatan polis, Remzi Polat’ı gözaltına aldıktan sonra serbest bıraktı. Polat’ın, 2007’de Kanel’den anlaşmalı olarak boşandığı ve birlikte yaşamaya devam ettiği belirlendi. Polat’ın başka birisiyle de resmi nikâhlı olarak evlendiği ve iki çocuğunun daha olduğu belirtildi.

Mesajı birkaç gün önce atmış
Olayı aydınlatmaya çalışan polis, cinayet ihtimalinin yanı sıra annenin kızı Eylül’ü önce boğazını kesip sonra yastıkla boğduğu, diğer kızını da bayıltıp evi ateşe vererek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, anne Ayşe Kanel’in cep telefonundan eşine mesajlar attığı ortaya çıktı. Kanel’in olaydan bir kaç gün önce eski eşi Remzi Polat’a cep telefonundan “Ben çocuklarla yatıyorum. Allah’a gidiyoruz’ diye mesaj attığı belirlendi.

Haberin Devamı

Yanıcı madde yakmış

Hastane morguna kaldırılan Ayşe Kanel ile Melisa Hazal Polat’ın yapılan otopsilerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. Odada bulunan eşya dolabının yanıcı bir maddeyle yakıldığı, Ayşe Kanel ve kızının vücudunun da bu yanıcı madde nedeniyle alev aldığı ve yandığı ortaya çıktı.