Kobi BTM’den girişimcilere bu yılın ikinci çağrısı

BTM’den girişimcilere bu yılın ikinci çağrısı

15.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Girişimcileri müşteri ve yatırımcı ağlarıyla buluşturan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), yılın ikinci çağrı dönemini başlattı. Girişimciler www.btm.istanbul web adresinden 11 Temmuz’a kadar başvuru yapabilecek.

BTM’den girişimcilere bu yılın ikinci çağrısı

 

Girişimcilere 3 bin metrekarelik yerleşkesinde hizmet veren startup merkezi BTM’ye, kurulduğu günden bu yana geçen 4 yıllık sürede 10 binden fazla başvuru yapıldı. 300 milyon lira değerlemeyi geçen yatırımları ve 100 milyon liraya yaklaşan satışı ile adından bahsettiren BTM, eğitim ve seminer, mentor desteği, yatırımcı eşleştirmeleri, girişimcilerin yatırımcı karşısında sunum yaptığı demoday etkinlikleri, 7/24 ofis imkanı ve birebir danışmanlık gibi ücretsiz hizmetler sunuyor.

Haberin Devamı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) iştiraki olması sebebiyle organik bir yatırım ağına sahip olan BTM’de girişimciler, İTO’nun 81 meslek komitesinden iş modelleri ile ilgili olan komitelere giderek sunum yapma hakkına erişebiliyor. İş modellerini sektörde bulunan iş insanlarına anlatan girişimciler, komite üyelerinden geri bildirimler alarak iş modellerini bir adım daha ileri taşıyabiliyor.