Kobi Kobiler! Yurtdışına Açılmak İçin Süper Fırsat

Kobiler! Yurtdışına Açılmak İçin Süper Fırsat

15.02.2018 - 17:17 | Son Güncellenme:

İşletmesini yurt dışına taşımak veya yurt dışında marka satın almak isteyen KOBİ’lere verilen destekler her gün artıyor.

Kobiler Yurtdışına Açılmak İçin Süper Fırsat

KOBİ’lerin küresel pazara katılarak rekabetlerini arttırmalarını amaçlayan destekler sayesinde binlerce KOBİ yurt dışına açılma fırsatı yakaladı. Şimdiye kadar çoğunlukla büyük firmaların faydalandığı bu destekten artık KOBİ’ler de rahatlıkla faydalanabilecek. İşletmelerin markalarını yurt dışına taşımak amacıyla atılıma geçmesi için program kapsamında 5 yıllık danışmanlık desteği sağlanıyor. 5 yılın ardından KOBİ’ler ihracat yaptıkları pazara yönelik olarak desteklerden yararlanmaya devam ediyor.

Yeni Destekler Eklendi!

Destek programı kapsamında KOBİ’lerin depolama hizmetlerine ilişkin yatırımlarına, ülke şartı aranmaksızın yurt dışı fuar ziyaretlerine, ürün geliştirme konusunda istihdam edilecek mühendislere, ilaç sektörüne yönelik ruhsatlandırma ve klinik test giderlerine de destek sağlanacak. Firmanızı yurt dışına taşımak istiyorsanız siz de geç kalmadan bu destekten yararlanıp küresel pazarda faaliyet gösterebilirsiniz.

Kaynak: Kobi-Line