Ankara "Kocaeli'de Metro İçin Kolları Sıvadık"

"Kocaeli'de Metro İçin Kolları Sıvadık"

03.12.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

.

Kocaelide Metro İçin Kolları Sıvadık

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dünya standartlarında ulaşım hizmetleri sunmak için adımlar attıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Ulaşımpark A.Ş’ye bağlı belediye otobüsü ile İzmit-Dilovası arasında yolculuk yapan Karaosmanoğlu, vatandaşlardan ulaşım hizmetlerine duyulan memnuniyeti, yeni talep ve önerileri yerinde dinlediğini söyledi.

Vatandaşların aldığı hizmetler karşısında duyduğu mutluluğun kendileri için önemli olduğunu belirten Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

"Bunun için ekiplerimiz ve bizler yerinde denetimler yapıyoruz. Büyükşehir olarak tek amacımız halkımıza çok daha güzel ve konforlu bir ulaşım sunmaktır. Yenilikçi yönetim anlayışı ile ileri teknoloji çözümlerini kullanarak, güvenli, ekonomik, kaliteli ve konforlu hizmet sağlamak için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Ulaşımda insanımızın memnuniyetini tek hedef olarak belirledik. Dünya standartlarında ulaşım hizmetleri sunmak için adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz."

Haberin Devamı

Vatandaşların talep ve önerilerini hizmetlerde daha iyisini yakalamak için bir fırsat olarak gördüklerini ifade eden Karaosmanoğlu, "Bu nedenle belli aralıklarla yaptığımız otobüs yolculuklarına yeni bir tanesini daha İzmit-Dilovası arasında gerçekleştirdik. Bu yolculuklar esnasında gerek bizlerin gördüğü gerekse halkımızın tespitlerine en etkili ve hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin sanayi başkenti olmasına rağmen gerçekleştirdikleri yatırımlarla daha yaşanabilir bir kent olduğunu anlatan Karaosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Ulaşım da yeni aldığımız otobüslerle, yaptığımız köprülü kavşaklarla, yeni yollarla ve en son olarak da tramvay ile çok önemli aşamalar kat ettik. Şimdi de metro için kolları sıvadık. Halkımızla her yerde beraber oluyoruz, çünkü gönül bağımız var. Vatandaşımızın duygularına, sözlerine, davranışlarına daima en üst seviyede değer veriyoruz. Bugüne kadar her türlü talebi, teklifi, tenkidi saygıyla ve ilgiyle dinleyip gereğini yerine getirdiysek bundan sonra da bu çizgimizden asla taviz vermeyeceğiz."